HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Již více jak dvacet let je naše společnost spolehlivým dodavatelem ocelových konstrukcí. Naše portfolio služeb nabízí výrobu trubkových ocelových konstrukcí, svařence z plechů a profilů pro výrobní, skladovací i sportovní objekty či nákupní centra. Rozsah našich dodávek je od počátečního návrhu až po finální montáž. Neváhejte nás oslovit.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výroba, výzkum, vývoj: - filtrační lisy (300-1500 mm), - čistírny odpadních vod - ostřikovače plachetek - obslužné plošiny, zásobní nádrže. Dodávka technologických celků: - filtrace suspenzí a odvodňování kalů čistíren i odpadních vod. Služby: - filtrační testy a poloprovozní zkoušky - návrhy typů a velikosti filtračního ...

Výroba: - kancelářský nábytek - dětské pokoje - kuchyňské linky - vestavěné skříně.

Výroba: - dýhovaný a lakovaný nábytek na zákazku - kancelářský nábytek - kuchyně - interiérové dveře. Práce: - stolařské - truhlářské.

Kontejnerová nákladní autodoprava. Zemní práce. Pronájem kontejnerů.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače.

Dodávky - stavby na klíč. Rekonstrukce a údržba budov v systému KORD. Dodávka a montáž: - rámové konstrukce - technologické konstrukce - střešní a stěnové pláště. Projekční a inženýrská činnost.

Prodej a servis - počítače, tiskárny, notebooky PC bazar a servis - výkup, komisní prodej, servis PC, tiskáren, notebooků Plnění inkoustových a laserových cartridge.

Výroba, prodej: - kovový nábytek - školní nábytek - kancelářský nábytek - zdravotnický nábytek.

Výroba: - těsnicí profilové pásy (těsnění) pro trapézové plechy - vlnitá střešní krytina - izolační polyuretanové střešní panely - samolepící těsnící pásky - lyžařské stojany - schodiště.

Maloobchod: - železářství. Prodej: - ochranné oděvy a domácí potřeby.

Výroba, prodej, E-shop: - nábytek na míru - školní nábytek, nábytek pro počítačové učebny, odborné a jazykové učebny, vybavení kabinetů a šaten. Truhlářské práce.

Autodíly. Maloobchod, prodej: - oleje - autodíly - příslušenství - filtry. Další provozovna: - Olomouc, Rooseveltova 25.

Pokrývačství, zednictví, klempířství, izolatérství, tesařství, technickoorganizační služby v oblasti vyhrazených plynových zařízení.

Stavby: - silniční a železniční mosty - železniční stavby - dopravní stavby - kovovýroba - prodej stavební chemie - truhlářská výroba.

Prodej - chemické produkty: - mycí a čistící prostředky - oleje, maziva - barvy, laky - malířské potřeby - zavlažovací systémy pro zahrady - postřiky na ochranu rostlin - autokosmetika. Autodoprava.

Velkoobchod: -výpočetní a komunikační technika.

Zastoupení firmy VK ložiska Prodej: -průmyslová ložiska-valivá, kluzná, ložiskové jednotky -automobilová ložiska -kluzná ložiska -gufera -klínové řemeny -lineární technika -hřídelová těsnění -ložiska firem IB, ZKL, ZVL, NSK -hnací řemeny -maziva a oleje -lepidla a tmely, prostředky pro údržbu a montáž -řetězy ...

Výroba, prodej: - paruky a příčesky z pravých vlasů

Stolařství. Zakázková výroba nábytku: - kuchyňské linky - kanceláře - dveře, zárubně - schodiště.

Truhlářství JK Návrh, výroba, prodej: - kuchyně, bytový nábytek, kanceláře - nábytek na zakázku. Provozovna: - Hrubčice - areál ZD.

Truhlářství Výroba nábytku na zakázku: - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek.

Stolařství. Zakázková výroba nábytku: - vestavěné skříně - dětské pokoje - kuchyňské linky - bytový a kancelářský nábytek - pergoly.

INIT new Prodej: - originální počítače Comfor a komponentálních PC - PC komponenty. Servis a přestavby: - počítače.

Nábytek MM Prodej nábytku: - sedací soupravy - obývací stěny - ložnice - zdravotní matrace, rošty - kuchyně - kanceláře - dětské pokoje - skříně - stolky - botníky - skládání nábytku na počítači.

Služby: - průmyslové řídící systémy - automatizované systémy - počítačové sítě. Prodej: - výpočetní technika. Prodej, montáž: - monitorovací systémy - kamery. Opravy, servis, přestavby, modernizace: - výpočetní technika.