HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Již více jak dvacet let je naše společnost spolehlivým dodavatelem ocelových konstrukcí. Naše portfolio služeb nabízí výrobu trubkových ocelových konstrukcí, svařence z plechů a profilů pro výrobní, skladovací i sportovní objekty či nákupní centra. Rozsah našich dodávek je od počátečního návrhu až po finální montáž. Neváhejte nás oslovit.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Služby: - průmyslové řídící systémy - automatizované systémy - počítačové sítě. Prodej: - výpočetní technika. Prodej, montáž: - monitorovací systémy - kamery. Opravy, servis, přestavby, modernizace: - výpočetní technika.

Výroba: - infrasauny. Dodávka interiérů na zakázku: - školní zařízení - obchodní prostory - kancelářské interiéry - bytové interiéry. Montáž: - drtiče kuchyňského odpadu.

Generální zastoupení firmy LANIER v ČR. Dodavatel kancelářské techniky: -kopírky -tiskárny -faxy -multifunkční velkoformátové stroje.

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -kuchyně, kuchyňské linky -obývací pokoje -ložnice -dětské pokoje -doplňky -interiéry restaurací -renovace dvířek a pracovních desek kuchyňských linek.

Prodej, servis: -výpočetní technika -počítačové sestavy, komponenty. Renovace: -tonery. Internet: -připojení -tvorba www stránek.

Prodej: - nástroje na obrábění kovů a ostatních materiálů - ruční nářadí - nářadí upínací - nástroje měřící. Revize plynu.

Prodej, servis, pronájem: - kopírovací stroje, tiskárny, spotřební materiál. Recyklace tonerových cartridge.

Truhlářství. Výroba a prodej nábytku na míru: - kuchyňské linky - šatní skříně - dětské a studentské pokoje - postele - koupelnový nábytek - interiéry do kanceláří.

Prodej, e-shop: - nože a čepele - policový systém - nářadí a nástroje pro zámečníky a automechaniky.

Zámečnictví: - zámečnické práce - výroba dveří a vrat - ocelové konstrukce - montáž. Autodoprava: - kontejnerová přeprava. Prodej: - řezivo - dřevo.

Prodej a servis: - malá kancelářská technika - tiskárny inkoustové a laserové - kopírovací technika - GPS navigace.

Maloobchod, velkoobchod: - ochranné pracovní pomůcky - brusivo - ruční nářadí - ruční elektrické nářadí - nástroje na obrábění - svařovací potřeby - obalové materiály.

Prodej, servis: - výpočetní technika - hardware, software - notebooky, faxmodemy, tiskárny, scannery, plottery.

Výroba, prodej, výkup: - dřevěné palety EUR - dřevěné pelety - brikety.

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce pro stavebnictví - nádrže, násypky, kontejnery, potrubí - projektové zpracování.

Výroba, prodej: - obalových materiálů - sáčky potravinové HDPE - přířezy potravinové HDPE - sáčky do odpadkových košů.

Velkoobchod: - obaly, tašky, sáčky, přířezy, sáčky do košů - kelímky, pohárky, tácky - etikety, etiketovací kleště, kotoučky do pokladen, pásky. Služby: - reklamní potisk tašek.

Realizace dětských pokojíčků, výzdoba mateřských školek, ordinací dětských lékařů, dětských koutků ve fitcentrech apod.

VTP centrum Velkoobchod, maloobchod: -expanzní a tlakové nádoby k vodárnám -expanzomaty a ČKD -čerpadla -manometry -termostaty, teploměry, kotle -topidla, ohřívače vody -zahradní hadice, těsnění.

Prodej, servis, instalace, poradenství: - tiskárny EPSON - scanery EPSON - spotřební materiál. Prodej: - náhradní díly EPSON.

Výrobní program: -ocelové konstrukce -zásobníky a násypky -dopravníkové pásy -odjílovače -obrábění a dělení materiálu. Údržba a servis: -kamenolomy -štěrkopískovny -betonárky.

Prodej, servis, poradenství: -výpočetní technika -software, hardware -počítačové příslušentví. Vedení účetnictví.

Svařování: -plasty. Výroba, dodávky: -příslušenství pro galvanotechniku -vany pro chromovací lázně, vany pro chemické niklování, vany z nerezu -galvanické bubny -ejektorové míchání -elektrovodná lůžka -plastová podpěrná lůžka -topné a chladící registry -filtrace lázní -čerpadla pro galvanonvy.

Prodeje, servis: - výpočetní technika. Správa a údržba počítačových sítí. Webdesign. Renovace tonerů.

Prodej: -výpočetní technika -hardware -software. Prodejna: - Masarykovo nám.6, Jeseník - Hlubčická 5, Krnov.