Kromě klasických pohonných hmot jako je benzín a motorová nafta se začínají hojně používat i alternativní paliva, jako je vodík, zemní plyn, dále propan-butan nebo letecký petrolej. Bezpečné pohonné hmoty jsou k zakoupení na benzinových stanicích.

Čerpací stanice. Prodej: - pohonné hmoty - oleje. Služba: - myčka automobilů.

Distribuce sortimentu ropných produktů tuzemských a zahraničních rafinérií (PARAMO Pardubice, ELF Levna, OMV Schwechat, SLOVNAFT Bratislava): - lehké topné oleje - motorová nafta - benzín. Čerpací stanice.

Stavební práce. Zemní práce. Demoliční práce (demolice). Vodohospodářské práce. Nakládání s odpady. Stavební stroje - bazar. Velkoobchod, prodej: -motorová nafta.

Prodej a distribuce motorových olejů a maziv AGIP -provozovatel čerpací stanice AGIP Stříbro. Možnost zavedení platební karty ROOUTEX pro firmy - množstevní slevy

Distribuce pohonných hmot. Provozování sítě čerpacích stanic.

Čerpací stanice pohonných hmot.

Dodávka - autoplyn LPG Dodávka, montáž - plnící zařízení LPG Servis - plnící zařízení LPG Kurzy - potápění Prodej - outdoorové potřeby Potapěčské práce Prodej - přístroje pro noční vidění

Velkoobchodní prodej a skladování pohonných látek, maziv, chemikálií a autochemie včetně dovozu.

Čerpací stanice, benzínová stanice. Prodej: - pohonné hmoty, paliva - dálniční známky. Nabídka občerstvení ve vlastní restauraci.

Provoz čerpací stanice, benzínové stanice. Prodej: - pohonné hmoty, paliva - autopříslušenství - autodoplňky.

Čerpací, benzínová stanice K-OIL. Maloobchodní prodej: - pohonné hmoty - autokosmetika - motorové oleje -autopříslušenství - doplňkově denní tisk, časopisy a tabákové výrobky. Automyčka, myčka pro osobní i nákladní automobily.

Čerpací, benzínová stanice. Prodej: - pohonné hmoty.

Čerpací stanice. Benzínová stanice. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - pohonné hmoty, paliva - benzín, nafta, LPG - automobilová a průmyslová maziva - autokosmetika - autodoplňky.

-Velkoobchod a maloobchod -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba a opravy čalounických výrobků

Velkoobchod, prodej: - pohonných hmot. Pohonné hmoty - nafta a benzín. Palivo je kvalitní a splňuje všechny předepsané normy. Zajišťujeme distribuci paliva po celé ČR.

Prodej, skladování a doprava pohonných hmot a kapalných paliv, nabízené produkty: - motorové nafty - úplný sortiment automobilových benzínů - extralehké topné oleje (TOEL) - lehké topné oleje. Doprava a přepravní technika: - doprava je zajištěna vlastními cisternovými vozy s potřebným technickým vybavením, ADR a proškolenou ...