DIMONT HDX s.r.o.
Kolář J., v.o.s.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Výroba: - kovové tenkostěnné profily pro plastová okna, dveře.

Výroba: - pružiny tvářené za tepla.

Prodej: - jednorázové kruhové papírové bednění - kotevní a montážní technika - těsnící materiály - přísady do betonu a malt - lešení, bednění. Půjčovna, montáž, demontáž. - lešení - bednění.

Prodej: - plastové materiály - hliníkové profily - zatravňovací dlažba.

Rostlinná výroba, pěstování: - potravinářská pšenice, sladovnický ječmen, cukrovka, luskoviny, mák, hořčice, krmné plodiny - osiva obilovin, olejniny a trávy. Živočišná výroba, chov: - mléčný skot, produkce mléka - prasata. Mechanizace: - sklizňové práce-sečení, lisování sena a slámy do balíků. Provoz Plasty Mladeč: - výroby, prodej ...

Kovovýroba: - výtahové dveře se zárubněmi - povrchová úprava kovů - výroba forem pro pryžové výlisky - dodávka plastových výlisků - výroba lisovacích, svařovacích a jednoúčelových přípravků - zámečnické, obráběčské práce - lisovací práce.

Výroba: - plastové spotřební zboží pro domácnost. Zakázková kooperační výroba: - vstřikování technických výlisků z plastů pro ostatní odvětví průmyslu.

Plastové výlisky: - výroba tvarovaných obalů - blistrů - vakuové tvarování plastových folií a desek - lisování plastových polotovarů.

Maloobchod, prodej: - železářství.

Výroba: - výrobky z plastických hmot a pryže.

Maloobchod, prodej: - plastová okna - kování - hliníkové konstrukce.

Dřevovýroba: - vyspravovací zátky - vyspravovací lodičky - spojovací lamelky - spojovací kolíčky + tyčovina - sušení řeziva.

Kovoobráběčství, zámečnictví.

Společnost PERFO LINEA, a. s. je největším výrobcem děrovaných plechů a dodavatelem tahokovu, ocelových roštů, dopravních pásů a pletiv v České Republice. Děrované plechy . Tahokov, mikrotahokov a dekorativní tahokov. Podlahové rošty a schodišťové stupně. Plotové panelové systémy. Velký sortiment lisovaných, žebérkových pletiv, svařovaných ...

Velkoobchodní a maloobchodní prodej materiálu pro stolařskou a domácí dílnu.

Výroba: - technické plyny. Domovní instalatérské práce.

Maloobchod: - železářství. Prodej: - ochranné oděvy a domácí potřeby.

Výroba dřevěných výrobků.

Dřevovýroba. Pilařská výroba. Sušení a impregnace dřeva.

Prodej: -hutní materiály -uzavřené čtyřhranné ocelové profily -praporkové profily -trubky -válcovaná tyčová ocel -tažená tyčová ocel -nerezové materály -ocelový profilový systém JANSEN.

Dřevovýroba: - řezivo, přířezy - dřevěné polotovary pro výrobu nábytku a hraček - nábytek - palivové brikety. Prodej: - sušené řezivo. Pila: - zpracování kulatiny. Prodej hutního materiálu.

Plnírna propan butanu. Prodej, plnení: -propanbutanové láhve.

Výroba: - nástroje a nářadí - formy a plastové díly pro automobilový průmysl.

Prodej: - řezivo pro konstrukce krovů - stavební řezivo - hoblované řezivo na altány, pergoly, garážová stání - lešeňové podlážky - odřezky na topení - tyčky ke stromečkům, rajčatům. Stolařská výroba, dřevovýroba.