DIMONT HDX s.r.o.
Kolář J., v.o.s.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Prodej: - čistící textil - čistící hadry pro strojírenství a opravárenství pouze čistý savý textil. Nabízíme cistici textil, cistici textilie, prodej cisticiho textilu, čistící hadry, savé hadry, čistící textilie pro strojírenství, textil na cisteni, prodej textilu na cisteni strojů a zařízení Cistici textil se zabyva prodejem textilu na ...

Dřevovýroba: - lišty, hranoly, desky.

Prodej: - tahokov - kovová mřížovina vyráběná střižením a následným tažením plechu. Produkty: - zábradlí, ploty a brány - dekorativní tahokov - větrací mřížky - schodiště.

Výroba městského a obecního mobiliáře: - odpadkový koš - vitríny - plakátovací plochy - lavičky.

BEXTRA, s.r.o.Olomouc Dodávka, prodej, maloobchod, velkoobchod. Klempířské plechy, svitky: -MĚĎ: -dovoz z Evropské Unie -ČR -přírodní, oxidovaná, patinovaná, cínovaná -RHEINZINK: -značkový titanzinek nejvyšší kvality -lesklý, předzvětralý, břidlicově šedý -TITANZINEK: -Slovinsko, plechy, svitky -HLINÍK: ...

Výroba a prodej: - otryskávané prostředky - sekané dráty Prodej: - plastová okna, stínící technika a bytové doplňky.

Výroba, prodej: -děrované plechy -tahokov -rošty a schodnice -pletivo -technické tkaniny.

Prodej: - stavebniny, stavební materiál - zdící materiály - suché maltové směsi - keramické obklady a dlažby - betonové výrobky - izolační materiály - stavební chemie.

Jílek Jan a syn Lisování plastů: -výlisky v gramáži od 12 gramů až do 371 gramů, používané materiály PA, PP, silamidy a jiné. Technické výrobky: -cívky pro elektroprůmysl -ochranné kryty.

Maloobchod, prodej: -průmyslové zboží. -domácí potřeby. -elektrospotřebiče. -železářství. Elektro PROTON.

Výroba: - lisovací nástroje na tváření plechů - vstřikovací formy na Al a Zn slitiny - kovové formy na gravitační lití Al.

Výroba a prodej vyspravujících prvků do dřeva: -zátky větvové a z masívu -spojovací kolíky -spojovací lamelky -vyspravovací lodičky.

Prodej - pilařské výrobky

Nákup, prodej: - plastové materiály: - PVC granuláty, plastové granuláty PP, LDPE, HDPE, PVC - plastové regranuláty PVC, PP, LDPE, HDPE - plastové drtě PP, LDPE, HDPE, PVC, PC, ABS, PA 6, PA GF - termoplastické elastomery TPE, TPE-S, TPE-V - PET granuláty - PET drtě, vločky - drtě A-PET, PET-G.

Instalatérské práce. Plynoinstalace, plynařské práce. Oprava, servis: - plynové kotle. Výroba: - technické plyny..

Kovovýroba. Výroba: - kovové ploty, plotová pole. Pneuservis. Prodej, opravy, výměna, přezutí: - pneumatiky u osobních a dodávkových vozidel. Autoservis. Opravy, výměny: - oleje a filtry u osobních i nákladních automobilů - brzdy, ložiska, tlumiče, výfuky. Automyčka.Ruční mytí vozidel. Autodoprava. Prodej, instalace, ...

Výroba, montáž: -certifikované komínové systémy KLASIK Komínový servis: -vložkování komínů -frézování komínů -autorizované měření emisí -kontroly a čištění komínů -návrhy spalinových cest -revize a posudky -posudky soudního znalce. Prodej: -technické plyny Air Products.

Společnost GREEN FUTURE s.r.o. poskytuje komplexní servisní pronájem textilií a hygieny. Servis čistících utěrek, čistících rohoží a logo rohoží, servis pracovních oděvů, prodej a servis sanitární hygieny.

Výroba - kovové součástky Výroba - lékařské potřeby

Prodej: - pláště pro hydraulické a pneumatické válce - pružiny. Honování trubek - broušení, obrábění, bronzování Speciální obrábění-hydraulické a pneumatické válce. Výroba: - aluminiové trubky. Speciální obrábění pro strojírny, lisovny.

Výroba, montáž: - dřevěné příhradové vazníky - kompletní dodávky střešních konstrukcí.

Návrhy, výroba: -kuchyňské sestavy a interiéry -nábytek -okna, Eurookna -dveře -schodiště. Truhlářství, výroba nábytku na zakázku.

Maloobchod: -železářské zboží -spojovací materiál -kotvící technika -vodoinstalační materiál -nářadí -brusivo -kování. Půjčovna: -nářadí -elektro -řezačky dlažeb -chemická malta -diamantové kotouče.

Stavba: - dřevostavbyvýroba - pergoly - altány - garáže. Výroba: - nábytek na zakázku - podlahy - vnitřní a vnější dveře - schodiště. Provozovna: Tvarůžkova (STK) Rožnov pod Radhoštěm.