DIMONT HDX s.r.o.
Kolář J., v.o.s.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Společnost Dodee s.r.o. zajišťuje výrobu plastových komponentů, a pomůcky pro podporu prodeje

Společnost MS Technika Pro s.r.o. se zabývá prodejem technických plynů, jako je kyslík nebo helium. Provádíme také plnění, respektive výměnu lahví CO2. Pořídíte u nás také redukční ventily a talkové lahve s technickými plyny. V Prostějově najdete výdejní sklad bez stálé obsluhy.

Michal Kopečný se zaměřuje na dodávku a montáž zvonů včetně elektrických pohonů a na renovace zvonové stolice.

Železářství. Prodej: - spojovací materiál - hutní materiál - kotevní technika, brusivo, svařovací materiál - ruční a elektrické nářadí od renomovaných výrobců - ochranné pomůcky, pracovní oděvy a obuv - lamino - pracovní desky.

SV výrobní, s.r.o. je firma s dlouholetou výrobní zkušeností, která se zaměřuje na kovoobrábění a výrobu evolutních, šroubových a listových pružin včetně pružících elementů. Působíme nejen v celé České a Slovenské republice, ale také v zahraničí.

Přistavení kontejnerů 3 - 22 m3 Prodej - plastové odpadní systémy Výkup a zpracování - kovový odpadukládání - stavební sutě Prodej - palivové dřevo Prodej - mini stavebniny Prodej - hutní materiál

Prodej plastických hmot pro stavebnictví, reklamu a průmysl. Stavebnictví: - sortiment plastových materiálů a příslušenství pro fasádní a balkonové obklady – zastřešení – prosklení – interiér – výrobu oken a dveří – protihlukové stěny. Reklama: Sortiment plastových materiálů a příslušenství pro světelnou reklamu – sítotisk a digitální tisk – ...

Generální partner firmy BISON-BIAL S.A. pro ČR a SR: - nářadí a nástroje pro řemeslníky. Hutní a spojovací materiál.

Výroba otěruvzdorných komponentů pro drtící, třídící a recyklační zařízení. Nástrojárna.

Dodavatel vyfukovaných plastových systémů pro rozvod vody a vzduchu: - zpracování plastů - recyklace plastových směsí - vodici vřetenové manžety - plastové systémy pro rozvod vody - vzduchové kanály pro sušičky - kondenzační nádrže pro sušičky.

Dodavatel zvláštních slitin - sortiment desek, plechů, tyčoviny, trubek, ložisek a svařovacích materiálů ze slitin niklu, nerezových ocelí, duplexních nerezových ocelí, slitin titanu a slitin kobaltu.

Výroba: - hliníkové uzávěry ALCORK - uzávěry pro vinaře - šroubový uzávěr - uzávěry na víno - speciální design a dekorace uzávěrů.

Výkup - staré řezivo prodej - opracované staré řezivo desky s patinou, prkna, trámy. Zakázková výstavba - dřevostavby.

Internetový prodej provaznických výrobků. Široký výběr provazů, lan, sítí, žebříků, šňůr, pytlů, popruhů, motouzů. Lana pro domácnost, karabiny a háky pro sport i volný čas.

Společnost MOSEV plast s.r.o. realizuje recyklaci komunálního plastového odpadu, výrobky z recyklovaného plastu: - zatravňovací dlažba, žlaby - protihlukové stěny - výrobky pro železnici - ohradníkové kůly - palisády. Držitel certifikátu pro systém jakosti ISO 9001, 14001. Společnost MOSEV plast s.r.o. provozuje také ubytování v ...

Výroba, dodávka, montáž, prodej: -zemědělské haly (stodoly, kravíny, ustájení dobytka) -průmyslové haly (výrobní závody, sklady) -sportovní haly (tenisové haly, jízdárny) -střešní a halové systémy -švédská střešní krytina BORGA (ze žárově pozinkované oceli) -fasádní krytina -okapový systém (okapy) -lehké nosníky (profily Z a C) ...

Prodej: - střešní krytiny - střešní krytina z plechu - plechové střechy, střecha - trapézy - trapézové plech - okapy - okapové systémy - plotové lamely.

Firma Antonín Příhoda se sídlem v okrese Olomouc se zabývá svozem, zpracováním surového dřeva na odpovídající produkty a také na jejich následný prodej. Současně se zabýváme také montováním dřevostaveb. Nabízíme výrobu veškerého řeziva a pořez na zakázku. Jsme schopni prořezu kulatiny o průměru 60 cm v celé délce 12 m, případně mimořádné ...

Dýha Max s.r.o. se specializuje na formátování, stříhání a broušení dýhy, plošné lisování, CNC opracování a výrobu polotovarů.

Velkoobchod, prodej. Strojírenská výroba. Nerezový hutní materiál: - nerezové, ušlechtilé, profilové oceli - trubky - armatury a potrubí - svařovací materiál - pásy, pruhy. Sklad : Železniční 7.

Dodávka: - technologické termoplasty i modifikované a plněné plasty.

Společnost AGROPROGRES - SERVIS s.r.o. se zaměřuje na poskytování širokého spektra zemědělských služeb. Do našeho portfolia patří například setí kukuřice, slunečnice, obilovin, sečení píce, kombajnová sklizeň obilovin, řepky, siláž kukuřice, lisování slámy a další. Rovněž prodáváme silážní vaky, fólie, motouzy a také krycí sítě. Naleznete nás v ...

Společnost Ardent Corp. s.r.o. se zabývá zakázkovou výrobou zábradlí z nerezi nebo jiných kovových materiálů, plastu, skla nebo ze dřeva. Vybrat si můžete z nepřeberného množství provedení, tvaru zábradlí, ale také materiálů, ze kterých je zábradlí vyrobeno. Dodáváme zábradlí interiérové, schodišťové, venkovní či balkónové, navíc i schodišťová ...

-Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Výroba drážních hnacích vozidel a drážních vozidel na dráze tramvajové, trolejbusové a lanové a železničního ...