DIMONT HDX s.r.o.
Kolář J., v.o.s.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Služby: Výkup a zpracování kovového odpadu: - výkup nového výrobního kovového odpadu od průmyslových podniků - výkup ocelového šrotu a neželezných kovů - zpracování kovového odpadu dle požadavku zákazníka - zajištění přistavení kontejnerů do areálu zákazníka včetně odvozu/výměny kontejnerů dle potřeby zákazníka - zajištění ...

Prodej hutního materiálu, nerez ocelí. Cnc zpracování plechů.

Výroba a distribuce přesných výpalků až do síly 160 mm za pomoci vysoce přesného plazmového stroje z vlastních materiálů i z materiálů dodaných zákazníkem. Naše služby: - pálení plazmou novým přesným plazmovým strojem, který je vybavený nekonečným rotátorem, který nabízí možnost řezání pod úhlem až do 50° - tryskání - výpalky do šíře 2 metrů a ...

Výrobce vazníkových konstrukcí. Firma na zakázku vyrábí, dodává a montuje impregnované vazníky lisované styčníkovými deskami Gang-Nail. Vypracování výrobní dílenské dokumentace a statistiky. Doprava vazníků na místo montáže.

Výroba, prodej: - výroba nábytku - dřevěná schodiště - dřevěné dveře interiérové, vchodové - dřevěný, smrkový nábytek - balkony, balkónová zábradlí.

Výroba, prodej: - dřevěné bedny - atypické palety - palety dřevěné prosté - dřevěné palety EUR (europalety) - hranoly - podlážky, podložky, víka. - pergoly - nábytek z palet Sušení a ošetření řeziva Výkup a prodej: - palety EUR použité.

Výroba a prodej kompozitních materiálů: -epoxidové systémy pro všechny druhy laminačních technik. Prodej tkanin určených pro laminování: -uhlíkové a aramidové tkaniny a jejich hybridy -skelné tkaniny -aluminizované tkaniny -diolenové a strahávací tkaniny -rovingy -sendvičové materiály.

Společnost MAIER CZ, s.r.o. zajišťuje výrobu plastových komponentů.

Společnost PROŘEZ spol. s r.o. se sídlem v Prostějově se zabývá výrobou a prodejem stavebního řeziva - naleznete u nás vše pro stavbu i opravu střech, podlah, plotů nebo pergol. Specializujeme se především na střešní latě, dřevěné lišty a palubkové obložení, ale také vruty do dřeva, přířezy a OSB desky. Dle přání zákazníka provádíme impregnaci ...

Firma prodává kvalitní hliníkové pergoly české výroby. Za nejvýhodnější cenu na trhy také dodává hliníkové ploty, garážová stání, zahradní altány, přístřešky, zastínění. Zdarma zpracujeme nezávaznou cenovou nabídku.

Společnost RONATECH, s.r.o. zajišťuje výrobu granulátů a plastové drtě, výkup plastů z průmyslového odpadu.

Kovovýroba, zámečnictví, výroba z plastů, realizace prodejen na klíč.

Vývoj: - tvorba 3D dat, dle zadání, včetně výroby prototypů Nástrojárna: - výroba vstřikovacích forem, nástrojů a přípravků -zakázková výroba forem pro vstřikování plastů, nástrojů a nářadí. Lisovna: - zpracování plastických hmot. Montovna: - montáž sestav převážně pro automobilový průmysl

Výroba: - batohy a kabely pro sport a volný čas a potřeby pro rybáře. Velkoobchod: - technické tkaniny a průmyslová metráž.

Prodej: -plechy firmy U.S.Steel Košice -černý plech válcovaný za studena -černý plech válcovaný za tepla -černý plech válcovaný za tepla s výstupky -pozinkovaný plech (tabule, svitky) -trápézový plech.

OTEX Bludov s.r.o. - česká rodinná firma založená v roce 2004 se zaměřením na technické tkaniny a výrobky převážně pro průmyslovou filtraci (hmota, kapalina, plyn) z PP, PA, PVC, PAD, PE a BAVLNA. Využití materiálu: - gumárenský průmysl (zábaly, role, pásy...) - chemický a farmaceutický průmysl (plachetky, sáčky, vložky...) - potravinářský a ...

Výroba, zakázková výroba, prodej, E-shop: - mincí, mince - nábytkové kování - antik kování, kování na starožitný nábytek "Antik" - mosazné kování (ražené, lité) - kazetové kování - spojovací prvky - dřevěné prvky pro starožitný a rustikální nábytek - madla - panty - štítky (ražba do mosazného plechu nebo oceli): - lité, ...

Prodej Aku, elektrického, ručního nářadí, široký sortiment nářadí pro všechny profese pro hobby i profesionální použití. Ruční nářadí asist, Brusky, pneumatické kladivo, vrtačky, hoblovačky, pily, hoblíky, elektrické navijáky, frézky, tavné pistole.

Prodej: - stavebniny - hutní materiál - rozvoz zboží - půjčovna nářadí.

Výroba: -ocelový výztužný žebírkový drát průměr 4, 0-12, 0 mm jakosti BSt 500 M a 6, 0-14, 0 mm jakosti BSt 500 KR dle DIN 488 -výztužné svařované sítě do betonu o 4, 0-8, 5 mm dle DIN 488 a ONORM B 4200 -svařované výstužné sítě KARI -výstužný válcovaný za studena žebírkový drát v kruzích -žebírkový drát v tyčích

Zámečnictví, nástrojářství -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a ...

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Velkoobchod a maloobchod

Dřevovýroba: -bukové hranolky -parkety -frézované a soustružené polotovary. Prodej dřeva: -kulatina -bukové řezivo. Sušárna, sušení dřeva. Lisování: -ekologické dřevěné brikety.

Výroba, prodej, kontroly, opravy: - hasicí přístoje a hydranty - kontroly a revize hasicích přístrojůa požárních vodovodů. Prodej: - technické plyny - plnění CO2 do tlakových lahví - prodej lahví na technické plyny. Předpovrchová úprava tryskáním. Povrchová úprava klasickými barvami a komaxitováním.

Výroba, prodej: - domácí potřeby z plastů - lisování technických výtisků - zakázková výroba - nástrojářská činnost - formy na lisování plastů.