DIMONT HDX s.r.o.
Pružinárna SUHA, spol.s r.o.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
A-Z Gabion, s.r.o., se sídlem v Lelekovicích, je předním dodavatelem gabionů a příslušenství. Naše produktové portfolio zahrnuje jak svařované, tak pletené gabiony, které jsou dostupné v různých provedeních a velikostech. Tyto produkty jsou zhotoveny z vysoce odolného drátu se speciální antikorozní ochranou, což zaručuje jejich dlouhodobou ...
Komplexní služby v oblasti gabionových systémů od A-Z Gabion, s.r.o.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Jsme moderní obchodní společnost, která se zaměřuje na dodávky svařovaných trubek a profilů pro různá průmyslová odvětví. Našim zákazníkům nabízíme svařované trubky kruhového a čtvercového průřezu, svařované profily obdélníkového průřezu či otevřené rovnoramenné a nerovnoramenné profily. Máme distribuční síť v České republice i zahraničí.
Europe 1 Steel, s.r.o. - svařované profily a trubky
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Prodej: - pláště pro hydraulické a pneumatické válce - pružiny. Honování trubek - broušení, obrábění, bronzování Speciální obrábění-hydraulické a pneumatické válce. Výroba: - aluminiové trubky. Speciální obrábění pro strojírny, lisovny.

Výroba, montáž: - dřevěné příhradové vazníky - kompletní dodávky střešních konstrukcí.

Návrhy, výroba: -kuchyňské sestavy a interiéry -nábytek -okna, Eurookna -dveře -schodiště. Truhlářství, výroba nábytku na zakázku.

Maloobchod: -železářské zboží -spojovací materiál -kotvící technika -vodoinstalační materiál -nářadí -brusivo -kování. Půjčovna: -nářadí -elektro -řezačky dlažeb -chemická malta -diamantové kotouče.

Stavba: - dřevostavbyvýroba - pergoly - altány - garáže. Výroba: - nábytek na zakázku - podlahy - vnitřní a vnější dveře - schodiště. Provozovna: Tvarůžkova (STK) Rožnov pod Radhoštěm.

Stavební a technický bazar. Výkup a prodej: -hutní materiál -stavební materiál -okna -dveře -zárubně -sanita. Příjem zboží do komise. Výkup: -železo, barevné kovy.

VELKOOBCHOD, MALOOBCHOD, PRODEJ: -tlakové láhve LINDE GAS -technické plyny-kyslík, acetylén, CO2, argon, corgon, dusík, balongas, vodík, propan -medicinální plyny-oxid dusný, kyslík a oxid uhličitý med

Výroba KARI sítí a svařovaných ocelových konstrukcí do betonu.

Prodej, výroba: - nábytek český, polský. Prodej: - nábytkové kování.

Dodávka montáž: - pokrývání střech - výroba klíčů - zahradní krby. Prodej: - klempířské prvky - spojoací materiál - plechy.

Výroba: - technické plyny - elektromotory, generátory - měřící a kontrolní přístroje.

Truhlářství: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - interiéry - kompletní výbava prodejen - schody, podlahy - montáž venkovních zahrádek u restaurací.

Výroba: -kovové profily pro montáž sádrokartonu a realizaci suchých staveb -revozní vstupy do stěn i podhledů z pozinkovaného plechu.

Velkoobchod, distribuce, prodej: - ocelové trubky - potrubní systémy.

Výroba: - obložky - klapačky - zasklívací a obvodové lišty - profilové lišty.

Výroba: -ocelové konstrukce. -kovové nádoby, tlakové nádoby, cisterny. -kontejnery. -kovové balkóny. -kovovýroba.

Dřevovýroba: -dubová prkna -masivní parkety -dřevěné podlahy -masivní lamely -přířezy.

Činnost: - výroba a montáž produktů z nerezové oceli.

Prodej ložisek, gufer, spojovacího materiálu, svařovacího materiálu, nářadí a ochranných pomůcek.

Prodej, maloobchod: -vázací prostředky pro jeřáby -textilní vázací prostředky -řetězy a příslušenství -ocelová lana -upínací popruhy -magnetické upínače pro obrábění -upínací technika pro dopravu -transportní podvozky -hydraulické zvedáky a nářadí YALE -zdvihací a manipulační zařízení TRACTEL -systémy ochrany osob ...

Plasty Morava Velkoobchod, maloobchod, prodej: - plasty - plexisklo - pryž - flexon kulatina a desky-teflon - PA a APA kulatina a desky - PVC desky a kulatina - HPS desky - foamex, komatex, pertinax, textit, sklotextit - klingerit - novoplast - polypropylen - polyetylen - distanční prvky pro stavebníky.

Výroba, prodej: - nerezové stavebnicové nářadí - stavebnicové sady - dřevěné sloupky - balustrády. Určeno pro schodiště, verandy, terasy.

Výroba odlitků slévárenskou technologií, včetně modelového zařízení a opracování kovů.

Velkoobchod, maloobchod: - hutní materiál.