AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Dovážíme přírodní i umělý kámen, máme velkosklad kamene a nabízíme kámen i pro další prodej. Nabízíme klinker - cihlové a kamenné obklady, dlažby, oblázky, kameny a drti. Vedeme velký výběr kamínků kolem domu(kačírek) a do zahrad, barvené drtě (bílá, červená, zelená, růžová), barevné štěpky, mulčovací kůru, obrubníky, neviditelné obrubníky, ...

Prodej chemických prostředků.

Prodej: -plastové palubky -klínové řemeny -hnací techniku -hadice -průmyslové -řetězy a řetězová kola -spojky -ozubová kola a tyče -zemědělské podlahoviny.

vedeno již jako s.r.o. Kovo Expres Na míru - KEN, s.r.o. Prodej - hutní materiál.

Palivové dřevo a krbové dřevo - Výroba a prodej Několik druhů dřeva: BUK, HABR, JASAN, JAVOR, DUB, AKÁT. Výroba laviček a stolů. Možnost zhotovení altánů, přístřešků.

Velkoobchod, maloobchod, nákup, prodej: - kulatina - surové dřevo - palivové dříví.

Výroba, prodej: - palivové dříví.

Stavebniny Vlkoš. Míchací centum pro automobily a průmysl, příslušenství pro opravy vozidel, materiál pro lakování. Prodej, e-shop s autolaky, fasádní systémy a interiérové barvy.

Výstavba a provozování podzemních zásobníků plynu.

Čerpací stanice OMV*: -prodej pohonných hmot, PHM*.

Největší společnost v ČR provádějící průzkum, vyhledávání a těžbu ropy (ropa) a zemního plynu a výstavbou a provozováním podzemních zásobníků zemního plynu. Další služby: - laboratoř: - tel.: 518315113-9 - analýza, rozbory: - vod (vody) - kal(kalů) - půd (půdy), horniny a zeminy - ropných látek (ropné ...

Výroba: -ocelové zárubně, ocelových zárubní -zámečnictví -kovovýroba -výroba zárubní, kovovýroba, zámečnictví -výroba a oprava elektromotorů a čerpadel -velkoobchod hutní matetiál -kovový šrot -autodoprava -poradenská činnost v oblasti optimalizace energií. Sídlo: Brno, Nám.Svobody 93/22.

Těžba - kámen přírodní a štěrkopísky - težba a úprava písku.

Hornická činnost pro ložiska ropy a plynu - záměr ložiskového tlaku - odběry hlubinných vzorků.

Stavební společnost: -vodohospodářské stavby -meliorační a sanační stavby -stavby pro plnění funkce lesa -gabionové konstrukce, komunikace, zpevnění ploch -kamenické práce -výstavba opěrných zdí, zahradní prvky z kamene -zemní práce -poradenské služby klientům -projekční práce v oboru vodohospodářských staveb a staveb pro plnění ...

Sdružení bývalých firem: -ŽV - Železárny Veselí nad Moravou -ŽH - Železárny Hrádek u Rokycan -ŽCH - Železárny Chomutov -VT - Válcovny Trub Chomutov

Autodoprava. Pronájem kontejnerů. Prodej i rozvoz písků, štěrků, drtí, kamení, uhlí a cementu. Vývoz odpadů a sutí do 7 tun.

Ohýbárna betonářské oceli. Střih a ohyb betonářské oceli pro výztuž železobetonových konstrukcí.

Nerezová výroba, práce na CNC, ohraňovací lis, děrovací lis a tabulové nůžky, můžeme nabídnout zhotovení přesných plechových dílů i celků.

Prodej nátěrové hmoty: -barvy, barva na dřevo -laky -minerální omítkoviny -práškové hmoty -dekorační omítkoviny -zateplovací systémy -míchání interierových a fasádních barev a autolaků.

Práce: -kašírování plastových a hliníkových profilů Výroba: -plastové palubky -plotové profily

Lesní práce a rizikové kácení. Výroba a prodej řeziva, palivového dřeva.