AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Prodej přírodního kamene s vodorovným povrchem. Dodávka obklad, dlažeb a zdiva. Firma také zajišťuje zemní a výkopové práce.

Veškeré zemní a výkopové práce, demolice. Odvoz a uložení sutě, zeminy, betonu, terénní úpravy, autodoprava. Nákladní a kontejnerová doprava, velkoobjemové přesuny zeminy, kameniva a jiné. Prodej písku, štěrku. Strojní pokládka krajnic.

Společnost MAIER CZ, s.r.o. zajišťuje výrobu plastových komponentů.

Prodej: - lakýrnické potřeby - tmely, plniče, brusné materiály, ochranné prostředky. Služby: - autolakýrnické práce - míchání autolaků - plnění sprejů.

Čerpací stanice - pohonné hmoty - oleje - auto, moto příslušenství

Společnost VALLATE energy s.r.o. se sídlem v Olomouci se zabývá zpracováním a prodejem dřeva. Naše výrobní provozovna sídlí v Lomnici u Rýmařova. Součástí naší nabídky pro malo i velkoodběratele je měkké i tvrdé dřevo, které dále zpracováváme. Nabízíme - dřevotřísku, OSB, MFP panely a MDF, konstrukční hranoly KVH, BSH, dále kulatinu a také ...

Společnost PROŘEZ spol. s r.o. se sídlem v Prostějově se zabývá výrobou a prodejem stavebního řeziva - naleznete u nás vše pro stavbu i opravu střech, podlah, plotů nebo pergol. Specializujeme se především na střešní latě, dřevěné lišty a palubkové obložení, ale také vruty do dřeva, přířezy a OSB desky. Dle přání zákazníka provádíme impregnaci ...

Výroba, export, prodej: - titanová běloba PRETIOX - železité pigmenty (červené FEPREN, žluté, hnědé, černé) - kyselina sírová - bílý sádrovec PREGIPS - tmavý sádrovec PRESTAB - zelená skalice - chemikálie pro zemědělství MONOSAL. Prostřednictvím firmy KEMIFLOC a.s.: - flokulant na čištění odpadních vod - zelená skalice.

Firma prodává kvalitní hliníkové pergoly české výroby. Za nejvýhodnější cenu na trhy také dodává hliníkové ploty, garážová stání, zahradní altány, přístřešky, zastínění. Zdarma zpracujeme nezávaznou cenovou nabídku.

Skladování, výkup, prodej: - obilí.

Prodej: - krmné směsi pro hospodářská zvířata - ruční a elektrické profi i hobby nářadí - zahradní technika - pletivo - skleníky - hliníkové žebříky - osivo a sadba.

Prodej: - krmiva, šroty - hnojiva - motorová nafta.

Vlastimil Ambroz zajišťuje pilařskou výrobu.

Společnost RONATECH, s.r.o. zajišťuje výrobu granulátů a plastové drtě, výkup plastů z průmyslového odpadu.

Pila, výroba, prodej: - stolařské stavební řezivo - vazby střech na zakázku - dřevo na krovy, schodiště a pergoly - palivové dřevo.

Kovovýroba, zámečnictví, výroba z plastů, realizace prodejen na klíč.

Vývoj: - tvorba 3D dat, dle zadání, včetně výroby prototypů Nástrojárna: - výroba vstřikovacích forem, nástrojů a přípravků -zakázková výroba forem pro vstřikování plastů, nástrojů a nářadí. Lisovna: - zpracování plastických hmot. Montovna: - montáž sestav převážně pro automobilový průmysl

Výroba: - batohy a kabely pro sport a volný čas a potřeby pro rybáře. Velkoobchod: - technické tkaniny a průmyslová metráž.

Společnost provádí pilařskou výrobu: - stavební řezivo - palivové dřevo - výroba palet - fošny, trámy, hranoly

Pila. Výroba, prodej: -bukové a dubové spárovky -lepené nábytkářské polotovary -postele z masivu -schodnice a podschodnice -stavební, palivové řezivo -lepené dřevo.

Prodej: -plechy firmy U.S.Steel Košice -černý plech válcovaný za studena -černý plech válcovaný za tepla -černý plech válcovaný za tepla s výstupky -pozinkovaný plech (tabule, svitky) -trápézový plech.

Výhradní dovozce nátěrových hmot STEELPAINT pro ČR a SR Výroba: - lepidla - stavební chemie - nopová fólie TECHNODREN

Výroba a prodej: - chemické látky a přípravky.

OTEX Bludov s.r.o. - česká rodinná firma založená v roce 2004 se zaměřením na technické tkaniny a výrobky převážně pro průmyslovou filtraci (hmota, kapalina, plyn) z PP, PA, PVC, PAD, PE a BAVLNA. Využití materiálu: - gumárenský průmysl (zábaly, role, pásy...) - chemický a farmaceutický průmysl (plachetky, sáčky, vložky...) - potravinářský a ...