Chcete mít přehled o aktuálním dění či vytvářet mediální obraz v sektoru? Pokud ano, profesní sdružení a asociace jsou pro vás jako dělané. Těmito organizacemi jsou například Česká lékařská komora, Profesní cech obkladačů nebo Asociace hotelů a restaurací.

Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Činnost sdružení právnických a fyzických osob z odvětví papírenského průmyslu. Prosazování společných zájmů a prezentace českých firem.

Organizování a pořádání mezinárodních konferencí, seminářů a vzdělávacích odborných akcí.

Zajištění výměny informací, účasti na legislativních pracích, pomoci při výuce stavebního práva na vysokých školách a odbornosti publikační činnosti.

Profesní organizace sdružuje odborníky zabývající se řízením, projektováním, výrobou, výzkumem a vývojem procesů chemické a potravinářské technologie.

- ústav sociální péče pro dospělé - poskytování péče a ubytování osobám starším 18 let se zdravotním postižením

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska - okres Svitavy Vytváření podmínek k účinné ochraně života a zdraví občanů a majetku před požáry a při poskytování pomoci při živelních pohromách a událostech

Péče o rozšiřování vědeckotechnických poznatků, přispívání k trvalému zvyšování odbornosti inženýrů.

Informace a služby pro zahraniční cestovní kanceláře a turisty směřující do Prahy a celé České Republiky.

Nabídka přehledu vyšších odborných, vysokých a jazykových škol i pomaturitních kurzů. Poradenství při vyběru školy a při přihlašování.

Sdružování odborníků a příznivců železniční, silniční a vodní dopravy, organizace odborných akcí, seminářů, konferencí a kongresů k aktuálním tématům.

Sdružení pracovníků dezinfekce, dezinsekce, deratizace zajišťuje kvalifikační kursy, vzdělávání, organizuje semináře a školení. Vydává Zpravodaj DDD.

Provoz administrativního sdružení zaměstnaneckých zdravotních pojišťoven v ČR.

Sdružuje organizace důlního průmyslu, rudného a nerudného hornictví a naftového průmyslu.

Svaz podnikatelů pro využití energetických zdrojů: - je zájmová organizace podnikatelů spojených s projektováním, výstavbou a provozem zejména malých vodních elektráren (o instalovaném elektrickém výkonu do 10 MW), fotovoltaických elektráren a v menší míře i ostatních obnovitelných energetických zdrojů.

Kulturně a humanitárně orientované občanské sdružení zabývající se problematikou péče a spolupráce s krajany v zahraničí.

Napomáháme ke zvýšení transparentnosti kapitálového trhu, ochraně investorů a podpoře zájmů svých členů

Sdružení technologů, památkářů a projektantů zabývající se technologiemi ochrany památek.