Chcete mít přehled o aktuálním dění či vytvářet mediální obraz v sektoru? Pokud ano, profesní sdružení a asociace jsou pro vás jako dělané. Těmito organizacemi jsou například Česká lékařská komora, Profesní cech obkladačů nebo Asociace hotelů a restaurací.

Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Členem se může stát každý občan, který souhlasí se stanovami Svazu důchodců ČR. Roční členský příspěvek činí 50 Kč. Na základě vyplněné přihlášky je žadateli vystaven členský průkaz . Tento průkaz opravňuje majitele k návštěvě všech akcí pořádaných městskou organizací Brno a využívat služby, které městská organizace Brno pro své členy ...

Dům dětí a mládeže. Kroužky: - KERAMICKÁ SEKCE - UMĚLECKÁ A JAZYKOVÁ SEKCE - SPORTOVNÍ SEKCE - HUDEBNÍ SEKCE - TECHNICKÁ SEKCE.

Asociace znalců a odhadců ČR je občanským sdružením, registrovaným MV ČR. Sdružuje soudní znalce různých oborů, jmenované podle zákona č. 36/1967 Sb., o znalcích a tlumočnících a odhadce majetku. Hlavní náplní Asociace je trvalé zvyšování odborné úrovně členů, pořádání školení, sympozií, konferencí a společenských akcí.

Hutnictví železa, a.s. (HŽ) je jedinou ocelářskou asociací sdružující podniky v České republice a na Slovensku.

Organizace sdružující pěstitele květin, floristy, obchodníky s květinami a pomocným materiálem a všechny zájemce o tuto problematiku.

Nezisková nevládní organizace, která svou činností napomáhá k rozvoji vzájemného obchodu mezi českými a izraelskými subjekty.

Občanské sdružení, které pomáhá seniorům zapojit se do společenských aktivit. Vzdělávání seniorů: - zdravověda, cestopisy, historie, anglický, německý jazyk.

Sdružení právnických i fyzických osob, zabývající se polygrafickou a příbuznou výrobou v naší republice, dodavatele polygrafických technologií a materiálů pro polygrafickou výrobu, školská zařízení, vyučující polygrafické profese a odborníky.