Chcete mít přehled o aktuálním dění či vytvářet mediální obraz v sektoru? Pokud ano, profesní sdružení a asociace jsou pro vás jako dělané. Těmito organizacemi jsou například Česká lékařská komora, Profesní cech obkladačů nebo Asociace hotelů a restaurací.

Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Pomáháme vozíčkářům s poškozením míchy najít cestu dál. Už 20 let Centrum Paraple je poradenské a rehabilitační zařízení, které pomáhá lidem s poškozením míchy a jejich rodinám překonat těžkou životní situaci a najít cestu dál. Poškození míchy následkem úrazu nebo onemocnění u nás zasáhne ročně až 250 lidí. Musí začít znovu, jinak, na vozíku. ...

Svaz chladicí a klimatizační techniky. Nakladatelství, vydavatelství. Katalog firem z oboru: - klimatizace - chladící technika, chlazení - tepelná čerpadla.

Zdravotnická sdružení a organizace - poradenská, informační, konzultační činnost pro ženy, které mají problém se zneužíváním alkoholu - podpora žen závislých na návykových látkách

Barmské centrum - zajišťuje informace o aktuálním dění v Barmě - organizuje kulturní akce a kampaně - pomoc barmským uprchlíkům v ČR

Sdružení - české a slovenské firmy zabývající se zážitkovým vzděláním

Občanské sdružení - podpora nakažených a nemocných lymskou boreliózou, včetně jejich pečovatelů

ČESKÁ komora porodních asistentek je profesní organizace porodních asistentek, hájí jejich zájmy ve všech oblastech činnosti.

Spolek sdružující osoby, které při své činnosti nakládají s výbušninami či pyrotechnickými prvky.

Nadace, činnost: - podpora rozvoje díla J. A. Komenského - podpora rozvoje vzdělanosti

Organizace poskytuje zdravotnické, záchranné, sociální a humanitární služby, organizuje a podporuje sociální a zdravotní výchovu mládeže.

Občanské sdružení - zlepšování obrazu podnikání a podnikatelů u veřejnosti a kultivovace podnikatelského prostředí v ČR

Sdružení se zabývá kulturní a vydavatelskou činností, protidrogová prevence.

Provoz neziskové organizace se zaměřením na vzdělávání sociokulturně znevýhodněných skupin. Podpora asistentů pedagogů a komunitního vzdělávání.

Asociace hotelů a restaurací ČR má přes 1000 členů a představuje významné uskupení. Svými aktivitami ovlivňuje kvalitu hotelových a gastronomických služeb poskytovaných účastníkům domácího a zahraničního cestovního ruchu České republiky. Strategické cíle asociace: - zastupování zájmů členské základny - průzkum potřeb - upevňování ...

Cech podlahářů České republiky vznikl 31.12. 1997 jako otevřená profesní organizace pro všechny podnikatele a živnostníky, kteří realizují dřevěné, laminátové, textilní, povlakové a průmyslové podlahy v souladu s technickými normami. Je členem Hospodářské komory ČR a Svazu podnikatelů ve stavebnictví v ČR. Cech aktivně podporuje výuku mladých ...

Cech klempířů, pokrývačů a tesařů České republiky. Jako takový sdružuje podnikatelské subjekty z oborů: - klempíř - pokrývač - tesař. V současné době má cech kolem 180 členů působících na různých místech naší republiky.

Společnost pro bezlepkovou dietu poskytuje poradentství a pomoc lidem, kteří musí dodržovat bezlepkovou dietu.

Česká asociace petrolejářského průmyslu a obchodu Analyzujeme trh paliv, maziv a čerpacích stanic v ČR. Provozujeme interní informační technický servis.

Unie porodních asistentek zabývající se poradenstvím v oboru porodnictví.