Chcete mít přehled o aktuálním dění či vytvářet mediální obraz v sektoru? Pokud ano, profesní sdružení a asociace jsou pro vás jako dělané. Těmito organizacemi jsou například Česká lékařská komora, Profesní cech obkladačů nebo Asociace hotelů a restaurací.

Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Sdružení a propagace zvyšování kvality při poskytování zdravotní péče

Občanské sdružení podporující komiksy. Organizace KomiksFEST!, výstav, publikací a pořádání vzdělávacích programů.

Vytváření a realizace uceleného vzdělávacího systému v oblasti grafologie. Nabízíme rekvalifikační kurzy určené k získání znalostí z oblasti určování profilu pisatele ručního písma a z oblasti určování pravosti ručního písma. Výuka je koncipována od úplných základů, pro uchazeče, kteří se dosud touto problematikou nezabývali.

Linka důvěry Akreditované lekce Telefonické krizové intervence.

Občanské sdružení : - zážitková pedagogika - spolupráce se ZŠ a SŠ

Sdružení subjektů ve výtahovém průmyslu. Výroba, montáž, opravy a servis výtahů. Modernizace a rekonstrukce pohyblivých schodů, pohyblivých chodníků, výtahových plošin a eskalátorů. Rozvoj výtahového průmyslu v České Republice. Staráme se o ochranu a bezpečnost cestujících. Dbáme o zvyšování kvality služeb a výrobků našich členů.

Organizování - projekty pro posílení etického a morálního cítění a vnímání dětí základních škol.

Jsme výběrové neziskové sdružení předních agentur výzkumu trhu a veřejného mínění působících v ČR. Hlavní pozornost věnujeme zvyšování kvality služeb důsledným dodržováním etických a metodických standardů. Formulujeme kvalitativní standardy.

Sdružení podnikatelů a zaměstnavatelů v oboru vydávání periodického tisku a poskytování obsahů prostřednictvím internetu.

Evropská asociace finančního plánování Česká republika

Služby: -péče o rozvoj architektury, stavitelství a urbanismu -podpora ochrany přírodního a kulturního dědictví Pořádání: -kurzy -semináře

Občanské sdružení: - technická a vědecká společnost, založená pro podporu rozvoje perspektivních komunikací dodavatelů a odběratelů elektřiny, plynu a dalších médií a služeb.

Vydavatelství - osvětové publikace Sdružení - poradenství a příprava žadatelů o náhradní rodinnou péči - doprovázení, pomoc a podpora rodinám, které pečují o svěřené dítě - snaha o všestranný rozvoj náhradní rodinné péče Školení a práce - s dobrovolníky s dětmi v ústavních zařízeních