Chcete mít přehled o aktuálním dění či vytvářet mediální obraz v sektoru? Pokud ano, profesní sdružení a asociace jsou pro vás jako dělané. Těmito organizacemi jsou například Česká lékařská komora, Profesní cech obkladačů nebo Asociace hotelů a restaurací.

Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
IFMA CZ jako Česká pobočka mezinárodní asociace facility managementu IFMA se svou činností a zaměřením hlásí k činnosti International Facility Management Association. Hlavním cílem IFMA CZ je prosazování zásad facility managementu do činnosti subjektů podnikajících či jinak působících na území ČR. Dalším klíčovým cílem asociace je rozvoj ...

ACCA je profesní organizace s celosvětovou působností, která sdružuje odborníky ve financích. Ve více než 173 zemích světa máme 162 000 členů a 428 000 studentů. ACCA členové jsou odborníci, kteří pracují na pozicích finančních ředitelů i CEO, v oblasti auditu, poradenství, finančním řízení, controllingu, ale také v neziskových organizacích. Úzce ...

Podpora hospodářských, obchodních a kulturních styků mezi ČR a Marockým královstvím. Vyhledávání obchodních partnerů, obchodní informace (databáze, burza obchodních příležitostí), pomoc při organizaci obchodních cest a misí do Maroka.

České sdružení pro biomasu - poradenství a obnovitelné zdroje energie

Předmětem činnosti asociace je podpora, organizace a vnější reprezentace baseballového hnutí České republiky ve všech jeho formách. Cílem asociace je rozvoj baseballu v České republice.

Vydavatelství - KOROZE A OCHRANA MATERIÁLU Asociace korozních inženýrů

Klub ke zdokonalení péče o nádorově nemocné

ICT UNIE je profesní sdružení firem z oboru informačních technologií a elektronických komunikací, dalších podnikatelských a vzdělávacích subjektů.

Sdružení provozovatelů technologií PRO ekologické využívání odpadů v české republice

Daňové poradenství a služby Oceňování podniků a majetku Právní poradenství Personální poradenství a nábor pracovníků Sdružení PRO zahraniční investice