Obec Puclice

Obec Puclice

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Církev. Služba: -poskytování pomoci, podpory a společenského zázemí na cestě duchovního a osobního růstu -informace o plánovaných i uskutečněných programech a bohoslužbách. Všech programů se mohou zúčastnit i nečlenové církve.

Sbor dobrovolných hasičů. Požární ochrana.

Farní sbor Českobratrské církve evangelické v Třebíči.

Úřední hodiny: Po: 8:00 - 12:00, 13:00 - 17:00 Út: 8:00 - 12:00 Stř: 8:00 -12:00, 13:00 - 17:00 Čtv: není úřední den Pá: 8:00-12:00

STŘED, o.s. pomáhá lidem v rozvoji, v předcházení a řešení problémů.

Taneční skupina MOTUS. výuka tance pro děti a mládež od 7 let.

Okresní agrární komora Třebíč. Podporujeme podnikatelské aktivity v: - zemědělství, - potravinářství - lesnictví.

Rybářský svaz Poušov. Posláním svazu je rozvíjet a popularizovat: - rybářský sport, - vykonávat rybářské právo, - zajišťovat chov, - ochranu a lov ryb - chránit životní prostředí.

Mezinárodní výchovné hnutí pro mládež a děti od 6 let organizuje schůzky, výpravy, akce a tábory.

Autoklub. Pořádání: -Horácká rally. -škola smyku.

Církev římskokatolická. Farní úřad.