Obec Puclice

Obec Puclice

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Farní úřad. Církev římskokatolická.

Sdružení odborníků, umělců, pedagogů a rodičů. Provozování umělecké, pedagogické a organizační činnosti v oblasti pohybového, tanečního, dramatického, hudebního, výtvarného umění a estetické výchovy. Organizování výukových programů, výstav, představení a přednášek pro děti, mláděž a dospělé. Pořádání odborných seminářů, školení, praktických ...

Katastrální úřad pro Vysočinu. Služby: -informace z katastru nemovitostí -odkazy na neplacené služby: -nahlížení do katastru nemovitostí http://nahlizenidokn.cuzk.cz -informace o jednotlivých katastrálních územích a mapových listech http://katastralnimapy.cuzk.cz -dálkový přístup k datům katastru nemovitostí ČR ...

Místní skupina Třebíč - občanské sdružení cílem je zajišťovat bezpečnost u vody, vodácké akce a uskutečňovat přednášky a ukázky první předlékařské pomoci.

Sdružení - orientální tanec - souboje lukostřelba, šerm.

Občanské sdružení - orientace na sociální oblast - vzdělávací kurzy pro sociální pracovníky a pracovníky v sociálních službách

Obecní úřad. Úřední hodiny: Ne:9:00-12:00hod.

Obecní úřad. Úřední hodiny: Po:7:30-10:15;12-15hod. Út, Čt:7:30-10:15;12-14:30hod. St7:30-10:15;12-14;16-18hod. Pá:7:30-10:15;12-13:30hod.