Potřebujete pomoci s hledáním práce nebo zápisem nemovitosti? Navštivte příslušný úřad, kde vám pomohou. Městské a obecní úřady, stavební úřady, katastrální úřady, matriční úřady, úřady práce, exekutorské úřady a finanční úřady spadají do veřejné správy.

Obec Věžná - malebná obec v kraji Vysočina
Obec Věžná se nachází v údolí říčky Nedvědičky v okrese Žďár nad Sázavou. Věžná je místo s bohatou historií, krásnou přírodou a přátelskou atmosférou. Nachází se v blízkosti hradu Pernštejn, který je jednou z nejzachovalejších a nejkrásnějších středověkých pevností v České republice. Věžná a její okolí je ideálním místem pro rekreaci.
Obec Věžná - malebná obec v kraji Vysočina
Obec Puclice
Obec Puclice se nachází v okrese Domažlice v Plzeňském kraji. Aktuálně žije v obci cca 372 obyvatel. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1379. V obci můžete navštívit například Tvrz Puclice, kde si objednáte prohlídku nebo Kapličku svaté Maří Magdalény - u rybníka, Židovský hřbitov, založený údajně v roce 1750 či Socha svatého Jana ...
Obec Puclice
Policie pořádková a dopravní. Služba kriminální policie a vyšetřování. Technické zabezpečení místně příslušných obvodních oddělení.

Odbor vnější služby a odbor kriminální policie.

Krajské ředitelství policie Severomoravského kraje územní odbor vnější služby Frýdek-Místek. Krajské ředitelství policie Severomoravského kraje územní odbor služby kriminální policie a vyšetřování Frýdek-Místek.

Referát cizinecké a pohraniční policie. Hraniční přechod Hevlín/Laa an der Thaya: -silniční, pro pěší, cyklisty, motocykly, busy, osobní auta, nákl.vozidla do 7, 5 t.

Referát cizinecké a pohraniční policie. Hraniční přechod silniční, bez omezení.

Hraniční přechod Čížov/Hardegg: -pouze pro pěší a cyklisty v rámci bezvízového styku. V rámci překračování turistických stezek (česko-rak. ohoda).

- Útvar zajišťuje ochranu veřejného pořádku - přijímá oznámení od veřejnosti - provádí šetření k přestupkům a trestným činům spáchaným v místě jejich působnosti. POLICIE - TEL: 158 A 112