Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Jazykové kurzy: - angličtina, němčina, ruština, polština, francouzština, španělština, čeština pro cizince.

Školení, revize, technické kontroly vysokozdvižných vozíků, jeřábů, stavební stroje, manipulační technika. Školení na pracovní plošiny, práce ve výškách, BOZP, revize ocelových konstrukcí. -Technické prohlídky zvedacích zařízení, plošin, revize vázacích zařízení a jeřábů a jejich odborné opravy. - revize LPG zařízení, zvedacích zařízení a ...

Jazyková škola, jazykové kurzy. Překlady, tlumočení.

tlumočení, překlady, výuka, tlumočník angličtina, španělština -jazykové kurzy, jazykový servis -tlumočnické angličtina, španělština -překlady -výuka jazyku pro firmy -výuka jazyku pro jednotlivce -individuální plán -doučování v angličtině, španělštině -soudní ověření.

The Blah Blah Spot s.r.o. provozuje jazykovou školu, která nabízí kurzy: - individuální - ve dvojicích - skupinové - firemní - online kurzy První hodinu máme zdarma.

Služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci BOZP, požární ochrany PO a hygieny práce - školení zaměstnanců a zaměstnavatelů.

KUBOVA ŠKOLKA PRO ŠTĚŇATA A DOSPÍVAJÍCÍ PSY Vám již od roku 2006, nabízí služby při řešení potíží ve výchově a zaměřuje se na výcvik ovladatelnosti a poslušnosti štěňat a také dospívajících psů do dvou let věku. V našem centru se věnujeme štěňátkům ve stáří od 10 do 18 týdnů a pomáháme vychovat bezproblémové a ovladatelné domácí mazlíčky. ...

Od roku 2005 působí firma KFP online s.r.o. v oblasti finančního vzdělávání na českém a slovenském trhu.

Jazyková škola. Služby: - jazykové kurzy, výuka cizích jazyků, individuální hodiny: - Angličtina, Němčina, Francouzština, Španělština, Italština, Norština - tlumočení, překlady - příprava na Cambridgeské zkoušky YLE, KET/PET/FCE - pořádání příměstského tábora, dětský den, Halloween a jiné akce pro děti.

Jazykové kurzy - jazykové kurzy individuální, skupinové, pro děti - výuka jazyků: angličtina, němčina, francouzština, ruština, italština, španělština - pomaturitní studium - firemní vzdělávání - překlady a tlumočení - mezinárodní zkoušky.

Viendo por el Mundo Europe s.r.o. se zaměřuje na unikátní metodu rozvoje mysli a intuice, založenou na metodice mexické asociace Viendo por el Mundo. Kurzy jsou určeny pro děti i dospělé a vedou k posílení sebevědomí, vůle a schopnosti vnímání bez použití zraku.

Naše společnost se zabývá montážemi, opravami, generálními opravami, rekonstrukcemi, revizemi a zkouškami vyhrazených zdvihacích zařízení, montážemi opláštění výtahových šachet. nabízíme komplexní dodávky výtahů a výtahových šachet. Součástí našich služeb je i projekce, dodávka a záruční a pozáruční servis. Oprava, servis, montáž, dodávka: ...

Hudební škola, výuka, kurzy: -klávesové nástroje -klavír, keyboard, zobcová flétna (od 6 let) -obsluha keyboardu YAMAHA -akustická doprovodná kytara, pop zpěv(od 8 let) -elektrická kytara. Přípravné kurzy (předškolní děti): -Robátka (4-18 měsíců) -první krůčky k hudbě (od 18 měsíců) -rytmické krůčky (4-6let). Prodej: -hudební ...

Květinová farma - prodej řezaných květin, pěstování, prodej semínek - dovoz květin až do domů - okolí Znojma - svatby - kurzy - vazby květin, věnců i ekologické pěstování Pěstování květin bez pesticidů.

Gymnázium, Střední pedagogická škola, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Znojmo, příspěvková organizace poskytuje svým studentům kvalitní střední odborné a jazykové vzdělání. Žáci mohou studovat čtyřleté či osmileté gymnázium, pedagogické lyceum, předškolní a mimoškolní pedagogiku, sociální činnost či informační ...

Komplexní služby v oblasti požární techniky. Velkoobchod, prodej, dodávka, montáž, servis, záruční a pozáruční opravy, oprava, revize: - hasící přístroje - hasící technika - protipožární zařízení - školení BOZP, PO - práce s montážní plošinou.

Akce pro veřejnost. Projektové dny pro školy - na téma Historie Zlína, Logické hrátky, Malý stavitel a Dopravní hrátky. Přednášky Organizace firemních akcí. Organizování výstav. Festival IQ play. Podpora nadaných dětí.

Prodej, servis, pronájem manipulační a vysokozdvižné techniky pro oblasti Třebíč, Znojmo, Vysočina a Jihomoravský kraj se zaměřuje firma AUTO-AGRO-HOLÍK, s.r.o., se sídlem mezi Třebíčí a Znojmem, v Grešlovém Mýtě. Poskytujeme nejen prodej, ale také kompletní služby pro majitele vysokozdvižných vozíků, jako je:

Služby: - vzdělávání a poradenství. Specializace: - marketing - management - osobní rozvoj.

Lern provozuje jednodenní školení různých témat, zejména z oblasti strojového učení a zpracování dat. Školení probíhá ve Vámi zvolených prostorách.

Kurzy: - osobního rozvoje - koučink - poradenství

Bc. Věra Krauss se zaměřuje na výuku němčiny i češtiny, tlumočení a překlady.

Společnost OGH Style s.r.o. provádí poradenství a školení služby BOZP, požární ochrany.