Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Výuka: - anglický jazyk - německý jazyk - ruský jazyk - čeština pro cizince.

Jazyková škola, výuka, kurzy: - angličtina - němčina - italština - španělština - francouzština - ruština - angličtina pro děti - čeština pro cizince.

Služby: - individuální výuka němčiny

Jazyková škola, kurzy: - anglický jazyk - německý jazyk - angličtina, němčina pro děti - francouzský jazyk - ruský jazyk - španělský jazyk - italský jazyk.

Kurzy, výuka: - anglický jazyk. Překladatelské, tlumočnické služby: - angličtina.

Výuka: - angličtina - francouzština - němčina - arabština

Jazyková škola, služby: - jazykové kurzy - překlady, tlumočení

Kurzy, výuka: - cizí jazyky - angličtina, němčina, polština, ruština...atd.

Služby - výuka cizích jazyků - lektorka.

Výukové centrum Helen Doron English Kladno: - angličtina pro děti.

Výuka: - anglický jazyk, angličtina.

Jazyky Pechová Služby: -jazykové kurzy -odpolední kurzy pro veřejnost -výuku ve firmách -kurzy pro ženy na mateřské dovolené spojené s hlídáním dětí. Kurzy probíhají na Domě zdraví, Vrchlického 57, Jihlava. Učebny jsou ve 2. patře budovy v č. 234 a 237.

Výuka, kurzy, překladatelské služby: - anglický jazyk, angličtina.

Jazykové centrum, výuka, kurzy: - anglický jazyk - německý jazyk - ruský jazyk - francouzský jazyk - španělský jazyk - italský jazyk. Služby: - jazykové audity - překlady, tlumočení (angličtina, němčina, ruština, ukrajinština).

Kurzy, výuka: - angličtina, angličtiny

Výukové centrum Helen Doron English: - výuka angličtiny pro děti.

Kurzy, výuka: - angličtina pro děti a dospělé

Služby: - překlady, výuka a mluvené komentáře v anglickém jazyce.

CD English nabízí výuku anglického jazyka pro děti, náctileté i dospělé osvědčenými metodami - anglický jazyk - angličtina pro děti. - kurzy angličtiny pro děti a mládež od 3 měsíců do 19 let. - výuka Callanovou metodou pro dospělé. Callanova metoda - osvojení angličtiny až 4x rychleji oproti tradičním způsobům výuky.

Jazyková škola - individuální lekce - příprava na zkoušky - konverzace s rodilým mluvčímskupinové kurzy pro veřejnost - angličtina - němčina - francouzština - španělština - ruština - italština - čeština pro cizince