Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Střední škola cestovního ruchu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, s.r.o.: - management a turismus - wellness a lázeňství, masérské služby - hotelnictví a turismus - rekondiční a sportovní masér - státní jazykové zkoušky a přípravné kurzy na státní jazykové zkoušky.

Jazyková škola. Školení pro firmy, kurzy na míru: - jazykové firemní kurzy - počítačová školení, internet.

Služby: -Jazykové kurzy ANGLIČTINA, NĚMČINA, RUŠTINA, ITALŠTINA, FRANCOUZŠTINA, ŠPANĚLŠTINA, ČEŠTINA pro cizince. -Individuální jazykové výuka v dopoledních, odpoledních i večerních hodinách. -Jednoleté pomaturitní jazykové studium -Jazykové kurzy ro děti- HREJ SI A UČ SE ANGLICKY (pro děti od 6 let až 14 let) -HREJ SI A UČ SE NĚMECKY (pro ...

Jazyková škola, výuka: - angličtina - němčina - francouzština - ruština - italština - španělština - polština - čeština pro cizince. Služby: - překladatelské - tlumočnické.

Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Výuka, kurzy, doučování: - anglického jazyka, angličtiny.

Jazyková škola. Jazyky: - angličtina, němčina, francouzština, italština, španělština, ruština, dánština, číština, čeština pro cizince.

Jazyková kurzy - jazykové kurzy angličtiny, francouzštiny, němčiny, italštiny, španělštiny a ruštiny - kurzy výuky jazyka pro firmy, děti i dopělé - individuální i skupinové kurzy.

Jazyková agentura, škola: -kurzy večerní, odpolední, víkendové, individuální, firemní. -kurzy pro dospělé, děti. Výuka, jazykové kurzy: -angličtina -němčina -francouzština -španělština -italština.

Jazykové vzdělávání, kurzy: - ve firmách - ve státních institucích.

Pořádání manažerských kurzů, individuální poradenství a koučování. Kurzy: - kurz Angličtina s hypnózou - online kurzy angličtiny - kurzy osobního rozvoje.

Jazyková škola angličtiny a němčiny pro děti.

Výuka angličtiny pro děti do 10 let. Služby: - dětské workshopy - angličtina pro dospělé - angličtina pro děti

Jazyková škola. Pořádání, výuka: -jazykové kurzy, rekvalifikace -němčina, angličtina, francouzština, řečtina, italština, španělština, ruština, portugalština, chorvatština, latina, čeština pro cizince, hebrejština. Služby: -tlumočení, -překládání.

Jazyková škola, výuka, kurzy: - angličtina - němčina - francouzština - španělština - čínština - češtiny pro cizince.

Průvodcovské služby po celé republice a v Itálii, poznávací zájezdy do Itálie, soukromá výuka italštiny, ruštiny a češtiny pro cizince, překlady a tlumočení čs-it.

Kurzy, výuka: - angličtina - marketing - e-learning

Sprostredkovateľská činnosť Prekladateľské a tlmočnícke služby Prenájom hnuteľných a nehnuteľných vecí Organizovanie kurzov, školení prednášok a seminárov Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi /maloobchod v rozsahu voľnej živnosti/ Kúpa tovaru za účelom jeho predaja iným prevádzkovateľom živnosti /veľkoobchod v rozsahu ...

informace o vzdělávání, kurzech, školeních, seminářích a rekvalifikacích z celé ČR. Finanční kurzy: - účetnictví - celní a spediční kurzy - daně - právo - audit - mzdy - jiné finanční. Jazykové kurzy: - angličtina - němčina - francouzština - italština - španělština - ruština - v cizině - jiné jazyky. ...

Agentura WELT Jazyková škola, výuka: -jazykové kurzy - němčina, angličtina, čeština pro cizince. Překladatelství: -překlady i s úředním ověřením - němčina, angličtina.

Aldea, vzdělávací agentura Jazykové kurzy: -individuální -skupinové -na objednávku pro podniky i soukromé osoby -světové jazyky -méně užívané jazyky -čeština pro cizince -kurzy pro kolektivy i jednotlivce, pořádané přímo na pracovišti Kurzy českého znakového jazyka. - 3 stupně pokročilosti Kurzy elektronického ...

Freundschaft -vydávání časopisu pro výuku Němčiny na základních a středních školách -jazykové kurzy