Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Překladatelská a tlumočnická činnost. Ruský jazyk. - profesionální písemné a technické a právní překlady ruského jazyka. Výuka ruského jazyka přímo ve Vašem podniku - začátečníci i pokročilí.

Výuka, kurzy, překladatelské, tlumočnické služby: - francouzský jazyk, francouzština.

Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Valašské Meziříčí nabízí pomoc při bolestivém zvládání cizích jazyků. Komunikujte s námi, poradíme Vám s Vašimi jazykovými problémy, nebo Vás nasměrujeme k jejich řešení. Všechny kurzy probíhají v pohodové atmosféře. Nabízíme Vám: - výuku cizích jazyků od počátku - možnost navázat na Vaše ...

Channel Crossings patří mezi prestižní jazykové agentury. Na českém trhu působíme již od roku 1993. Naším posláním je poskytování široké nabídky efektivních jazykových služeb tak, abychom uspokojili individuální požadavky domácích i zahraničních klientů z řad soukromých firem, státních organizací i široké veřejnosti.

Překladatelská agentura - odborné překlady a tlumočení, firemní výuka jazyků, lokalizace, grafické práce a dtp. Angličtina, němčina, ruština, italština, francouzština, španělština a všechny další evropské jazyky a řada jazyků mimoevropských.

Překlady, tlumočení: - angličtina specializace - jazyková agentura - kurzy angličtiny, španělština, řečtina, němčina, francouzština - individuální, skupinové, firemní.

Tuček English. Výuka, kurzy, anglický jazyk, angličtina: -intenzivní pobytové kurzy -celoroční kurzy v Hodoníně -firemní a individuální kurzy -pro dospělé 7 úrovní -pro děti od 12 let 3 úrovně -jazykové kurzy, jazykový kurz. Překlady, tlumočení.

Nabízíme jazykové kurzy angličtiny, španělštiny a němčiny.

Služby: - výuka anglického jazyka - překlady z/do anglického a německého jazyka.

Kurzy angličtiny - individuální i skupinová výuka anglického jazyka. Učebna - adresa: Pražská 59, 541 01 Trutnov

Služby: - jazyková škola - překlady, tlumočení

Výuka, kurzy: - německý jazyk, němčina - ruský jazyk, ruština.

Jazyková škola. Výuka, jazykové kurzy: -angličtiny, němčiny, španělštiny, francouzštiny a ruštiny -dětské a pro dospělé. Služby: -tlumočení, překlady, cestování

Jazyková škola - kvalitní výuka ve skupinách čtyř studentů. Kurzy jazykové: -angličtina, anglický jazyk: -tříměsíční, intenzivní týdenní -individuální či firemní výuka -pro děti -rodilý mluvčí -prodej výukových materiálů -překlady AJ, NJ, RU -pronájem učeben.

Výuka, kurzy: - anglický jazyk, angličtina.

Jsme výběrové česko-britské šestileté gymnázium nabízející nejvyšší kvalitu vzdělání v anglickém jazyce. Naše studentky a studenti úspěšně skládají mezinárodní zkoušky IGCSE a IB spolu s českou maturitní zkouškou a pokračují ve studiu na univerzitách v České republice i zahraničí.

Výuka jazyků: - podnikové kurzy - soukromé kurzy - ve skupinách i jednotlivě - španělština pro začátečníky. Němčina, německý jazyk: - tlumočení a překlady.

Výuka cizích jazyků, předkladatelská a tlumočnická činnost.

Jazykové kurzy, jazyková škola: -anglický jazyk, angličtina: -3 měsíční docházkové kurzy -předmaturitní kurzy -konverzační lekce -firemní výuka -simulace Cambridgeských zkoušek -kurzy na míru.

Služby: - překlady z anglického jazyka do češtiny a naopak - výuka anglického jazyka

Zprostředkování studia a zaměstnání v EU a Švýcarsku.

Jazyková škola ve Zlíně, angličtina, němčina, studium. - Vyučování a doučování angličtiny, němčiny a ruštiny. - Doučování matematiky včetně přípravy na maturitu z matematiky. - Přípravy na přijímací zkoušky na SŠ (matematika + čeština + OSP).