Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Výuka, kurzy: - španělština - flamenco

Výuka německého jazyka (obecná němčina, odborná němčina podle profesního zaměření pro jednotlivé osoby i skupiny) přizpůsobená vstupním znalostem, potřebám a požadavkům. Teambuilding s němčinou. Jazykový audit - provádím analýzu jazykové úrovně zaměstnanců podle Společného evropského referenčního rámce, jazykových potřeb firmy a tvorbu efektivního ...

Jsme jazyková škola v centru Českých Budějovic. Učíme angličtinu, němčinu, francouzštinu, ruštinu a španělštinu. Učíme pouze malé skupiny (1-4 osoby). Spolupracujeme s rodilými mluvčími, kteří mají zkušenosti s výukou. Používáme moderní výukové metody. Naším krédem je: Učíme jazyk, nikoliv o jazyce. Nabízíme bezplatné ukázkové hodiny!

Služby: - překlady a tlumočení angličtina - soudní tlumočník - výuka anglického jazyka pro jednotlivce i firmy.

Kurzy, výuka: - anglický jazyk, angličtina

Výuka, překladatelské služby, : - francouzský jazyk, francouzština

Služby: -vedení účetnictví -kurzy angličtiny

Jazyková agentura. Výuka jazyků. ANGLIČTINA, ŠPANĚLŠTINA, ŘEČTINA, NĚMČINA, FRANCOUZŠTINA

Překlady a tlumočení - soudní tlumočení - výuka ruského jazyka.

Jazyková škola - výuka anglického a německého jazyka.

Soukromá Základní škola s výrazně rozšířenou výukou anglického jazyka. Profesionální výuka plavání pro žáky, ve vlastním bazénu.

Soukromá jazyková škola: -výuka německého jazyka pro děti i dospělé -vyšetření a náprava specifických poruch učení (dyslexie, dysgrafie).

Nabízíme: - jazykové kurzy pro veřejnost a firemní kurzy - překlady - tlumočení - jízdenky - prodej - společnosti Student Agency.

Služby: - výuka jazyků - angličtina, ruština, francouzština, španělština, němčina - překlady, tlumočení

Služby: - jazykové kurzy - překlady, tlumočení