Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Služby - kurzy a semináře osobního rozvoje - výuka jazyků.

Jazykové kurzy. Výuka angličtiny. Počernická, 108 00 Praha 10 - Malešice

Tlumočení a překlady, jazykové kurzy. Jazyky: - holandština, vlámština, oficielní nizozemština. E-shop-knihy, učebnice.

Jazykové kurzy, výuka jazyků: - angličtina - němčina. Jazykové kurzy pro firmy. Překlady z německého a do německého jazyka.

Soukromá lektorka angličtiny - výuka angličtiny - překlady a překladatelská činnost.

Služby: - výuka anglického jazyka - kurzy angličtiny.

Mgr. Nina Hanáková je lektorka angličtiny. Výuka anglického jazyka. Kurzy angličtiny. Výuka přes Skype.

Soukromá škola MILLS, s.r.o. poskytuje širokou škálu kvalitního vzdělání začínaje tím předškolním až po střední školu, nebo vyšší odbornou školu. Provozujeme školu mateřskou, základní, střední a vyšší odbornou. Žákům můžeme také nabídnout odborné studium jazyků na naší jazykové škole. Naleznete nás na adrese náměstí 5. května 2/12, ...

Mgr. Jiří Vidlák je učitel anglického jazyka. Služby: - výuka angličtiny pro jednotlivce - skupinová výuka angličtiny - firemní kurzy. Ve volných chvílích maluje obrazy, které i prodává.

Mgr. Iva Lubalová poskytuje: - překlady z NJ do ČJ a naopak - tlumočení z NJ do Čj a naopak - výuku německého jazyka - firemní výuka - doučování z němčiny - průvodcovská činnost v němčině - výuka a doučování latiny.

Služby - kurzy angličtiny pro děti, dospělé i pro firmy.

Doučování žáků ZŠ Doučování pro studenty Přípravy k přijímacím zkouškám Jazykové a stylistické korektury textů Výuka češtiny pro cizince

Služby: - studium v Austrálii - jazykové pobyty ve světě.

Jazyková škola - kurzy angličtiny, němčiny, italštiny, španělštiny, ruštiny a dalších jazyků - přípravné kurzy na zkoušky - výuka firemní nebo individuální.

Služby - doučování, výuka italštiny - kurzy, překlady, tlumočení, průvodce.

Jazykového a rodinné centrum Voříšek - anglická školička - výuka angličtiny pro děti - kurzy podle věku.

Výuka jazyků, jazyková škola: - angličtina, - němčina, - španělština, - ruština, - francouzština, - italština, - japonština. Překlady. Pomaturitní studium angličtiny.

Jazyková škola - výuka cizích jazyků - kurzy angličtiny.

Překladatel, tlumočník a lektor jazykové výuky - němčina, angličtina, italština.

Německé jazykové centrum NJC poskytuje skupinovou, firemní i individuální výuku němčiny, dále také překlady a tlumočení z i do němčiny. Naše pobočky se nacházejí v Olomouci, Zlíně a Zábřehu.

Žirafa-centrum angličtiny pro celou rodinu Školička s výukou angličtiny a zájmových kroužků pro děti. Kurzy pro děti předškolního a mladšího školního věku, angličtinu pro maminky s hlídáním dětí zdarma i kurzy pro dospělé. Unikátním projektem je kurz pro maminky s dětmi a anglická hernička tzv. English playground. Výuka angličtiny pro děti ...