Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Soukromá jazyková škola. Překlady, soudní překladatelka.

Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany včetně odborné způsobilosti a požárně bezpečnostního řešení staveb.

Poradenská a kontrolní činnost v oboru BOZP a PO Opravy a ladění pianin .

Služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce.Cílem je uvedení BOZP a PO ve firmě do stavu požadovaného legislativou. Zpracujeme vše potřebné pro bezpečnost práce a požární ochranu ve vaší společnosti.

Nabízí: - technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany - projektování požární bezpečnosti staveb - poskytování služeb v oblasti bezpečnosti práce - posouzení požárního nebezpečí činností objektů - zpracování a vedení dokumetace - školení a odborná příprava - poradenská a kontrolní činnost.

Klub Beruška je klub pro děti a rodiče, který nabízí dopolední školičku, zájmové kroužky, jazykové a vzdělávací kurzy v příjemném prostředí s hracím koutem pro děti.

Zajišťujeme kurzy anglického a německého jazyka včetně firemních kurzů. Nabízíme kurzy českého jazyka pro cizince.

Plavání kojenců a batolat. Saunování dětí.

Kurzy plavání kojenců, batolat, předškolních dětí.

Specialista na požární ochranu a bezpečnost práce. Veškeré služby spojené s oborem požární ochrana: - posouzení stavu požární ochrany na pracovištích - zpracování a aktualizace příslušné dokumentace - pravidelné preventivní kontroly pracovišť firmy - osobní asistence při odstraňování případných nedostatků. Nástupní i opakovací školení ...

Specializujeme se: - jednoleté pomaturitní studium AJ, NJ, RJ, FJ. Jazykové kurzy.

Strojírenská výroba: - kovoobrábění nerotačních součástí na CNC strojích - programování CNC strojů - prodej strojních zařízení a nástrojů - technologické projekty - školení CNC programátorů i obsluhy. Sídlo firmy: Česká Kamenice

Poradenství: - ochrana a bezpečnost zdraví při práci.

Výroba: - užitková a dekorativní keramika - dětská hra Malý archeolog - výroba keramických hmot. Služby: - restaurování keramických objektů - restaurování historických kachlových kamen - poradenství - kurzy.

Výroba, služby: - šátky "VATANAI" pro nošení dětí - poradenství - kurzy nošení dětí.

Maloobchod, e-shop: - pomůcky pro výškové práce, arboristiku - prodej pracovních a ochranných oděvů - vybavení pro lanové parky - stromolezecké chyty - geocatching pomůcky. Školení, kurzy: - AirSpade - výškové práce - arboristika. Služby: - revize BOZP - revize OOPP.