Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Instruktor lešenářské techniky.

Organizování zájmových i vzdělávacích kroužků a akcí pro děti a mládež.

Kompletní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce.

Integrovaná střední škola hotelového provozu, obchodu a služeb Příbram. Učební obory: -kuchař-číšník -cukrář -aranžér Studijní obory: -hotelnictví -cestovní ruch -obchodník Nástavbové obory: -podnikání Rekvalifikační zkoušky: -hostinská činnost Kvalifikační kurzy: -jednoduchá obsluha Barmanské kurzy Nabídka stravování ...

Služby: -prodej ekonomického software -vedení účetnictví a daňové evidence -školení a rekvalifikace na PC. -ECDL

Naše služby: - výklad karet - astrologie - kurzy Tarotu.

Služby v oblasti požární ochrany: •Zajištění úkolů požární ochrany odborně způsobilou osobou Pravidelné prohlídky objektů a provozů z hlediska požární bezpečnosti Zajištění dokumentace v souladu se zákonnými normami Příprava firmy na kontrolu nebo jiné řízení státních kontrolních orgánů v oblasti PO Jednání se státními kontrolními ...

Zajišťuje jazykové kurzy: - angličtina v Anglii, Irsku, Maltě, USA, Jihoafrické republice - němčina v Německu a Rakousku - francouzština ve Francii - španělština ve Španělsku - italština v Itálii - ruština v Rusku a Lotyšsku.

Poradenská činnost. Marketing. Personalistika. Reklama-tisk. Školení ve všech oblastech.

Společnost MQA s.r.o. byla založena s cílem poskytnout výrobním podnikům a subjektům od nejmenších až po ty veliké zkušenosti dvou bývalých manažerů nadnárodních společností. Nabyté znalosti a zkušenosti byly získány kromě vzdělání přímo v prostředí výrobních závodů jednak vlastní praxí a jednak díky systému zvyšování a prohlubování ...

Andělské šperky a bižuterie, dekorování skla, malované obrázky, malované hedvábí, kurzy malování na hedvábí, zasazování minerálů do skla - tiffany technika.

Obchodní akademie, Vyšší odborná škola ekonomická a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky. VOŠE a JŠ: tel: 326 718 055 studijni@oamb.cz

Společnost zaměřená na vzdělávání a tréninky v oblasti soft-skills, personální a manažerské poradenství, realizaci rekvalifikačních programů.

Služby: -vzdělávací kurzy -rekvalifikační kurzy. -vypracování žádosti o dotace z EU. Poradenství: -podnikatelské poradenství. -Zelená úsporám. -dotace z EU.

Nabízíme kompletní služby v oborech požární ochrany a požární bezpečnosti staveb. Provádíme dodávky, servis a revize hasicích přístrojů, požárních hdrantů, požárních ucpávek a mnoho dalšího. Poskytujeme školení v oboru BOZP a Po a kompletní poradenství.

Provádím: - školení obsluh manipulačních vozíku - vydávání nových průkazů a provádění přezkoušení po 12 měsících.

Jazyková škola: -výuka anglického, německého, francouzského, norského, ruského jazyka pro děti i dospělé -výuka českého jazyka pro cizince.

Školení, prodej, poradenství v oblasti výpočetní techniky. prodejna: Palackého náměstí 19 (roh u kostela) Kralupy nad Vltavou učebna: sídliště U Cukrovaru 1172 Kralupy nad Vltavou

Služby: - překlady z jazyka francouzkého a italského - soudní ověřování překladů - výuka francouzštiny a italštiny.

Dům techniky. Ubytování: - dvoulůžkové pokoje(vhodné pro jednotlivce i firmy). Pořádání kurzů a seminářů. Pronájem místností pro účely podnikání.

Výroba a zpracování: - technická dokumentace. Poradenství v oblasti požární prevence.

Služby: -tlumočnictví -překladatelství -výuka jazyků. Angličtina, němčina.