Odpočiňte si od každodenních starostí a vyzkoušejte klasickou masáž, indickou, čínskou, lymfatickou, čokoládovou, sportovní, těhotenskou, reflexní, tantrickou či thajskou masáž. Masáže mohou mít i rehabilitační účinek a pomohou vám od zdravotních problémů.

BICOM  Tělokruhy - biorezonanční terapie
Biorezonanční terapie Bicom je terapeutická metoda pracující s elektromagnetickými frekvencemi přirozeně vysílanými pacientem. Tato metoda díky svému principu nemá vedlejší škodlivé účinky, dokonce může napravit vedlejší účinky jiných tradičních terapií. Využít lze při odvykání kouření, hubnutí, stresu, nespavosti i ekzémech.
BICOM  Tělokruhy - biorezonanční terapie
Služby: - manikúra - pedikúra - masáže - kosmetika

Rehabilitační centrum: - cvičení - klasické a sportovní masáže - reflexní masáže - masáže nohy - mobilizace. Tepelné procedury rašelina, solux, parafín: - lymfodrenáže - elektroléčba - magnetoterapie - laser, ultrazvuk.

Specialista na masáže, manuální lymfodrenáž a péče o tělo. Profesionální a osobní přístup. Zaměření na: - sportovní a relaxační masáže - manuální lymfodrenáž - medové a baňkové masáže.

Lékař internista. Praktický lékař pro dospělé . Rehabilitace.

Služby: - pilates - jogaletes - výživové poradenství - lymfoterapie

Poliklinika Praha. Jste z Prahy a hledáte pediatra, lékaře pro dospělé, očního specialistu, psychologa, zubaře? Byli byste rádi, kdybyste měli všechny lékaře pro své dítě a sebe pod jednou střechou? Jsme zdravotnické zařízení poskytující péči v oborech všeobecného lékařství, dětský lékař, oční lékařství, interní lékařství v odvětvích ...

Našim pacientům jsou k dispozici přední specialisté v oborech: - alergologie - dermatologie - gynekologie - interního lékařství - očního lékařství - ORL (ušní, nosní, krční) - praktický lékař - psychologie - psychiatrie - rehabilitace a stomatologie.

Služby: - masáže - lymfodrenáž - léčebná tělesná výchova

Aroma masáže: - anticelulitidová masáž - celková masáž - manunální lymfodrenáž - lávové kameny - indická masáž hlavy - havajská masáž - medová masáž.

SAUNA Slávia Praha 10, areál plaveckého stadionu - sauna muži/ženy, masáže, solárium

Relaxace, léčba, odpočinek, denní lázně, fyzioterapie, masáže, cvičení v tělocvičně, detoxikace, programy pro těhotné, reflexoterapie, alternativní medicína, poradenství ve výživě, hubnutí!

Fitness centrum Praha 4 Posilovna vybavena posilovacím zařízením MPCOMPANY, soláriem ERGOLINE. Provádíme sport, relax a thajské masáže, vacu walk. Trenérské služby a poradenství v oblasti sportovní výživy. Prodej sportovních suplementů, studentské slevy, dárkové šeky

Carské lázně - pravá ruská sauna - relaxace při vodní dýmce.

Wellness studio BALZAM Naší specializací jsou masérské, rekondiční a regenerační služby. Mimo to si u nás můžete vybrat z nabídky masáží, jako jsou například sportovní masáže, masáže lávovými kameny, klasické masáže, Indická masáž hlavy, anticelulitidní masáže, wellness rituály - zábaly a další. Cestovní agentura NUPI - prodej ...