Odpočiňte si od každodenních starostí a vyzkoušejte klasickou masáž, indickou, čínskou, lymfatickou, čokoládovou, sportovní, těhotenskou, reflexní, tantrickou či thajskou masáž. Masáže mohou mít i rehabilitační účinek a pomohou vám od zdravotních problémů.

BICOM  Tělokruhy - biorezonanční terapie
Biorezonanční terapie Bicom je terapeutická metoda pracující s elektromagnetickými frekvencemi přirozeně vysílanými pacientem. Tato metoda díky svému principu nemá vedlejší škodlivé účinky, dokonce může napravit vedlejší účinky jiných tradičních terapií. Využít lze při odvykání kouření, hubnutí, stresu, nespavosti i ekzémech.
BICOM  Tělokruhy - biorezonanční terapie
Provádíme: - odborné aroma-masáže - klasické - sportovní - relaxační - antimigrenózní masáže - reflexní terapie. Rehabilitační cvičení individuální nebo skupinové. Pořádáme masérské kurzy, kurzy aromaterapie a poradenství.

Pořádání body-psychoterapeutických kurzů, seminářů a výcviků a kurzů osobního rozvoje. Seznam praktikujících biodynamických body-psychoterapeutů a bodyterapeutů a nabídek biodynamických masáží a deep drainingu. Nabídka psychoterapie zaměřené na tělo, bodyterapie a EMDR (desenzibilizace pomocí očních pohybů).

Provozujeme solnou jeskyni. Slouží k léčbě stálých zdravotních problémů jako je astma, chronické onemocnění dýchacích cest, záněty horních i dolních cest dýchacích a respirační alergie. Dále dermatologická onemocnění, kožní alergie, dermatitidy a snížené funkce štítné žlázy.

Jsme sportovní fyziocentrum s patronací lékařů, ortopedů. Můžete u nás cvičit samostatně nebo individuálně s osobním fyziotrenérem. Každý den pořádáme zábavné kruhové tréninky. Disponujeme vlastní rehabilitací a fyzioterapií. Provádíme sportovní a relaxační masáže, shiatsu, manuální lymfodrenáže a kineziotaping. Věnujeme se také výživovému ...

Kosmetické služby s přírodní francouzskou kosmetikou GERnétic, celotělové zábaly (detoxikační, proti celulitidě), zeštíhlující programy, lymfatické masáže, relaxační a zdravotní masáže, shiatsu a TČM, masáže pro těhotné, masáže a cvičení při neplodnosti, terapie.Prodej kosmetiky GERnétic a přípravků Diochi.

Jsme luxusní privátní wellness s možností profesionálních tantrických masáží. Kompletní péče o tělo i mysl. Sídlíme Praha Vinohrady.

Tréningové a rehabilitační centrum: - sportovní tréning - fyzioterapie - zátěžové testy - cykloškola - pořádání sportovních pobytů, kempů.

Ostatní činnosti související se zdravotní péčí j. n.

Studio krásy ESMINA - kosmetika - masáže - solárium - manikúra, pedikúra - depilace - kadeřnictví.

Estetické centrum - kosmetika - masáže - bělení zubů - přístrojová lymfatická masáž - prodlužování řas. Další pobočky - adresa: Bratislavská 2, Brno, tel. 602 640 778 - adresa: Sady 5. května 32, Plzeň, tel. 602 640 778.

Léčebné zařízení - rehabilitace, fyzioterapie - elektroléčba - vodoléčba.

Služby: - fyzioterapie - rehabilitace - regenerace

Borůvka Praha o.p.s. je pražská nezisková organizace, která pomáhá dětem i dospělým s tělesným postižením zapojit se do běžné společnosti. Svým klientům pomáháme v průběhu celého života. S dopravou do škol, tréninkovým pracovním programem a také hledáním pracovního místa.Provozujeme komunitní centrum, obchůdek Borůvka, dílnu švadlen, ale také ...

Privátní stomatologická klinika Prague Health Care, s.r.o. je nadstandardně vybavené pracoviště, které se zaměřuje na komplexní péči o Váš chrup se specializací na estetickou stomatologii. Samozřejmostí je u nás bezbolestné ošetření v lokální anestezii nebo analgosedaci. Najdete nás v samém centru Prahy na ulici Železná. Zubní ordinace, ...

Neváhejte zavítat do Studia Itta, které se nachází přímo v centru Prahy u Václavského náměstí. Náš salon nabízí kadeřnické a kosmetické služby, manikúru a také mnoho druhů masáží. Sídlíme na adrese Ve smečkách 28/595, Praha 1. Studio, salon, služby: - kadeřnictví - dámské a pánské střihy - mytí, stříhání a foukání vlasů - melír, barvení - ...

Služby: - čínské masáže Tuina - cvičení pro zdraví Dayan Qigong.

Služby: - léčebná rehabilitace a fyzioterapie

Služby: - modelace a zeštíhlení postavy - masáže