Odpočiňte si od každodenních starostí a vyzkoušejte klasickou masáž, indickou, čínskou, lymfatickou, čokoládovou, sportovní, těhotenskou, reflexní, tantrickou či thajskou masáž. Masáže mohou mít i rehabilitační účinek a pomohou vám od zdravotních problémů.

BICOM  Tělokruhy - biorezonanční terapie
Biorezonanční terapie Bicom je terapeutická metoda pracující s elektromagnetickými frekvencemi přirozeně vysílanými pacientem. Tato metoda díky svému principu nemá vedlejší škodlivé účinky, dokonce může napravit vedlejší účinky jiných tradičních terapií. Využít lze při odvykání kouření, hubnutí, stresu, nespavosti i ekzémech.
BICOM  Tělokruhy - biorezonanční terapie
Relax a wellness studio, které se zaměřuje na celkovou relaxaci mysli i těla. Naše služby jsou určeny pro ženy i muže. Vylepšení partií, zlepšení fyzické i psychické kondice. Terapie: - podtlaková - barevná - zdravé světlo, suchá masážní vana apod.

Psychologické poradenství a diagnostika

Hodinový hotel Henry**** je diskrétním a stylovým místem pro příjemné chvíle s Vaší milovanou polovičkou. Naše hotelové pokoje jsou luxusně vybaveny, laděny v uklidňujících tlumených tónech a poskytují veškeré pohodlí. Pokud dáváte přednost nadstandartním službám je pro Vás připraveno apartmá pro 2 osoby. Součástí hotelu je také soukromé ...

NAMAO - Adéla Červenková poskytuje péči o Vaše tělo i mysl. Vyzkoušet u nás můžete fyzioterapii, lymfodrenáže a masáže. Snažíme se pochopit a nacítit pravý důvod, který Vás k nám přivedl. Hledáme všechny příčiny možných obtíží. Propojujeme vědecké techniky s alternativními metodami. Tvoříme terapii spolu s Vámi a přímo pro Vás. Ctíme zákon akce ...

Služby: - kraniosakrální biodynamika - masáže - reflexní terapie.

Služby: - regresní terapie, biodynamická terapie, systemické konstelace, shiatsu, shin tai, terapeutické masáže

Kosmetické služby: - ošetření pleti - barvení obočí - masáže - depilace - líčení.

Kosmetické služby: - hloubkové ošetření pleti 95% kyslíkem - inhalace kyslíku - ošetření pleti ultrazvukovou špachtlí - masážní lehátko.

Služby: - masáže - lymfodrenáže - zábaly - Reiki.

Služby: - kosmetika - aromaterapie - laserová terapie - kosmetické masáže

Léčebné a rehabilitační středisko Chvaly je nestátní zdravotnické zařízení, které poskytuje lůžkovou rehabilitační péči, ambulantní rehabilitaci a domácí péči. Naše zařízení je zaměřeno zejména na rehabilitační a doléčovací pobyty. Převážně našich služeb využívají pacienti s diagnózou onemocnění pohybového aparátu, cévní mozkové příhody, ...

Kosmetický salon: - pedikúra - manikúra - masáže - zábaly - depilace teplým voskem - kosmetika.

Služby: - domácí a zdravotní péče - zdravotní péče - pečovatelské služby - pedikúra

Relaxační studio: - kosmetika - masáže - terapie - harmonizace čaker, kraniosakrální ošetření, energetické ošetření.

Masáže Praha - Jana Váňová Služby: - masáže Pracovní doba: Úterý 16.30 - 20.30 Čtvrtek 16.30 - 20.30

Masáže u Vás doma: - sportovní - klasickou relaxační - anticelulitidovou s ozónovým zábalem - havajskou LOMI – LOMI - indickou masáž hlavy - manuální lymfodrenáž. ?

Masáže: - rehabilitační masáž zad a páteře - klasická masáž - segmentová masáž - akupresurní masáž - regenerační masáž - sportovní a rekondiční masáž.

Společnost Aurum Clinic, s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti plastické chirurgie, estetické medicíny, kosmetiky a také vizážistické služby. Naše klinika je zároveň prvním evropským školícím a aplikačním centrem MetaCrill®. U nás Vám můžeme pomoci s odstraněním vrásek, ochablé kůže obličeje, krku, se zvětšením rtů, zvětšením a korekcí prsou ...

Kosmetika - ošetření obličeje a těla Masáže thajské, olejové, sportovní - masáž lávovými kameny - manuální lymfodrenáž

Sportovní zařízení: - posilovna - spinning - jóga - stretiching - twerk - pilates - pole dance - TRX - solárium - sauna.