Odpočiňte si od každodenních starostí a vyzkoušejte klasickou masáž, indickou, čínskou, lymfatickou, čokoládovou, sportovní, těhotenskou, reflexní, tantrickou či thajskou masáž. Masáže mohou mít i rehabilitační účinek a pomohou vám od zdravotních problémů.

BICOM  Tělokruhy - biorezonanční terapie
Biorezonanční terapie Bicom je terapeutická metoda pracující s elektromagnetickými frekvencemi přirozeně vysílanými pacientem. Tato metoda díky svému principu nemá vedlejší škodlivé účinky, dokonce může napravit vedlejší účinky jiných tradičních terapií. Využít lze při odvykání kouření, hubnutí, stresu, nespavosti i ekzémech.
BICOM  Tělokruhy - biorezonanční terapie
Provoz solné jeskyně. Unikátní mikroklima solné jeskyně zlepšuje kondici organismu, má rehabilitační i preventivní účinky. Relaxační kůra příznivě působí na lidskou psychiku a přispívá tak vyváženě k celkovému zdraví.

Fitness centrum - posilovna - fitness trenéři - solárium - masáže. Pobočky: MTv Fitness s. r. o. Jabloňová 2136/11 106 00 Praha 10 tel. 725 397 156 MTv Fitness s. r. o. Na Rovnosti 13A 130 00 Praha 3 tel. 733 686 942 MTv Fitness s. r. o. Rezidence Eliška Freyova 25/983 Vysočany - Praha 9 tel. 728 416 260 MTv Fitness s. ...

Služby: - fyzioterapie - rehabilitace - cvičení pro zdraví - ergonomické poradenství - pronájem studia.

Fitness a wellness centrum - relaxační zařízení.

Naše služby: - prevence a léčba bolestivých stavů pohybového aparátu.

Nestátní zdravotnické zařízení: - fyzioterapie, metoda MFK.

Služby: - masáže - baňkování - Dornova metoda

ARTHROCENTRUM, spol.s r.o. je nestátní zdravotnické zařízení, zaměřené na prevenci a léčbu nemocí pohybového aparátu. Založeno bylo v roce 1992 jako komplexní pracoviště orientující se na pohybový aparát zkušenými odborníky tehdejšího Výzkumného ústavu chorob revmatických pod vedením Prof.MUDr.Karla Trnavského, DrSc. Co vám nabízíme: - ...

Fyzioterapie - stabilizace a mobilizace páteře - cvičení podle Metody Ludmily Mojžíšové - cvičení na balanční pomůcce - manuální lymfodrenáž.

Služby - wellness bazén - masáže - sauny - vířivka - solná jeskyně.

Služby: - kosmetika - masáže - výživové poradenství

Služby: - masérské - masáže - manuální lymfodrenáž.

Zdravotnické zařížení - nestátní. služby: - rehabilitace pro dospělé - dětská rehabilitace - gynekologie - stomatologie - praktické lékařství - pediatrie - neurologie a dětská neurologie.

Volcano Health Club je zcela novým, netradičním projektem pro zdraví a krásu a v Česku se stal naprosto ojedinělým. Kromě široké palety špičkových služeb v oblasti fitness, spa a wellness, nabízí Volcano Health Club jako první klub v ČR inovativní technologii Kinesis.

Služby: - fitness - posilovna - solárium - masáže

Služby: - fyzioterapie - psychoterapie, psychosomatika, koučink

Služby: - masáže - masér - relaxační masáže - hloubková masáž krku - masáž lávovými kameny.

Služby: - fitness - posilovna - biosolárium - masáže

Fyzioterapie, rehabilitace v domácím prostředí.

Služby: - zdravotní cvičení zaměstnanců - fyzioterapie - sportovně teambuildingové akce