Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
NEURO-MEDNET s.r.o. provozuje neurologickou ambulanci v Olomouci, Českém Těšíně a Orlové.

Nestátní nezisková organizace. Prevence, léčba a integrace osob ohrožených drogovou závislostí. Ambulantní léčba a poradenství. Poradna pro alkoholové a jiné závistlosti. Rodinné centrum U Mloka: - soociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi. Galerie U Mloka.

MUDr. Monika Chvátilová provozuje nestátní zdravotnické zařízení poskytující lékařskou péči v různých oborech.

Ambulance preventivní a pohybové medicíny Základem naší léčby je komplexní vitamínová terapie - aplikace vitamínů a stopových prvků, infuze vitamínu C, kolagenové injekce Guna MD, homeopatické vakcíny... Léčba je cílená na široké spektrum diagnóz, zejména na prevenci, virové infekce, chronický zánět, únavový syndrom, bolest zad a kloubů, ...

MUDr. Eva Soušková provozuje ordinaci alergologie a Imunologie.

Mgr. et Mgr. HANA KRYLOVÁ Ph.D. provozuje ambulanci klinické psychologie a psychoterapie pro děti a dospělé v Olomouci

MUDr. Hana Tichá je praktický lékař ordinující v Olomouci.

Fyzioterapeutka Mgr. Kateřina Kropáčová provozuje lekce jógy, hodiny fyzioterapie, kineziotaping.

MUDr. Ilona Macháčková s.r.o. provozuje ordinaci, jako praktický lékař pro dospělé.

SDOP Olomouc poskytuje svým klientům domácí zdravotní ošetřovatelskou péči. Provádíme nadstandardní péči. Svým klientům poskytujeme ošetření dekubitů, osobní hygienu, péči o stomie, rehabilitace, ošetření bércových vředů a další. Službu zajišťují diplomované zdravotní sestry s registrací a jsou hrazeny zdravotní pojišťovnou. O klienty pečujeme ...

Oční ambulance pro dospělé. Dětská oční ambulance Ortopticko-pleoptické cvičení zraku pro děti. Estetická medicína, odstraňování vrásek. Operace horních i dolních víček, operace šilhání. Kontakntí čočky.

Služby: - praktický lékař pro dospělé

Společnost CTCenter MaVe, s.r.o. se zabývá klinickými studiemi.

Mudr. Zdeněk Malina pečuje v kardiologické ambulanci o nemocné s chorobami srdce, oběhu a cév. Pacientům provádí velkou škálu kardiologických vyšetření, po infarktu poskytuje dlouhodobou péči nemocným, provádí zátěžové testy.