Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Společnost Roseus s.r.o. je obchodní zástupce firmy Richway EU a zajišťuje předvedení a přímý prodej produktů Amethyst BioMat.

Maloobchod: - brýle - čočky - příslušenství.

Zdravotnictví: -dermatologická a dermatovenerologická ambulance, dermatovenerologie -kožní lékařka, ordinace kožního lékaře.

Veterinární ordinace: - psi, kočky a drobná zvířata

Maloobchod, prodej: - pomůcky pro zrakově postižené v hmatovém provedení nebo s hlasovým výstupem.

Masáže sportovní a rekondiční, klasické, holistická aromamasáž, lymfatické masáže, reflexní masáž plosky nohy, havajské masáže, ájurvédské masáže.

Masážní studio: -Dornova metoda -masáže regenerační -baňkování -manuální lymfodrenáž -SM systém -masáže lávovými kameny.

Lékárna: - léky - zdravotnické potřeby - kosmetika - vitamíny - potravinové doplňky

Výroba a prodej ultrazvukového vazebního gelu pro použití především v medicíně pro sonografii a ultrazvukovou terapii. Sonografický gel US GEL PRFESSIONAL.

Modelingová agentura. Alternativní čínská medicína, akupunktura a diagnostika. Eshop, malo a velkoobchodní prodej produktů čínské císařské medicínyTiens

Ordinace - komplexní péče. Odborný lékař gynekolog. Praktický lékař pro dospělé. Akupunktura. Elektroakupunktura.

Služby: - tenisové kurty - sauna

Služby: -klasické masáže. -reflexní terapie.

Praktický lékař pro děti a dorost. Pediatrická ordinace.

Gynekologické ambulance. Poradna pro choroby prsu a choroby trávícího ústrojí. Ambulance řízené výživy.

Laboratoř klinické mikrobiologie. Nabízí: - mikrobiologický i chemický rozbor pitné vody - sterilizace zdravotnického materiálu - znalecké posudky - likvidace infekčního odpadu.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky - léčiva.

Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost. Vybavení nejmodernějšími technologiemi a lékařskými přístroji - provádíme CRP, krevní obraz, moč, aby bylo Vaše vyšetření komfortní a na vysoké úrovni.