Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Poradenství v oblasti stravování - hubnutí pro muže, ženy všech věkových skupin i děti: - vstupní vyšetření - podrobná tělesná diagnostika - konzultace s nutričním specialistou - test nutriční typologie - sestavení optimálního jídelníčku.

Zdravotní péče: - praktický lékař - kožní - oční - zubní - urologie - gynekologie - psychiatrie - neurologie - chirurgie - plastická chirurgie - ortopedie - ORL - děti a dorost - radiodiagnostické pracoviště - biochemická a hematologická laboratoř - rehabilitace JIFO - očkovací centrum - zubní laboratoř - ...

Veterinární výjezdní služba: - ošetření zvířat bez stresu přímo u majitele - sonografie velkých zvířat - ambulance - vakcinace zvířat, chirurgické zákroky, kastrace, steriluzace, drobné operace, čipvání zvířat zajímavé ceny - prodej krmiv EMINET, s dovozem chovateli - Olomouc a okolí

-pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti v oblasti zdravotnických přístrojů a zdravotnických prostředků -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb -činnost technických poradců v oblasti zdravotnických přístrojů a zdravotnických ...

Studio pro krásu, zdraví a rekondici: - lymfatické masáže - rekondiční cvičení - vibrační přístroj - infrasauna - rašelinové zábaly.

Maloobchod: -optika. Provozovna: -Olomouc, Riegrova 27, tel.:585221752 fokusolriegrova@fokusoptik.cz Oční lékař: -Najdekrová Michaela, MUDr. tel.:585227982.

Maloobchod, prodej: -brýle -brýlové obroučky, obruby -kontaktní čočky, roztoky -služby očního optika.

Vývoj, příprava, testování, výroba kosmetických, farmaceutických výrobků a potravinových doplňků.

Foniatrie: - péče o sluch - diagnostika a léčba poruch sluchu - počítačová audiometrie (přesná diagnostika sluchových vad) - slovní audiometrie (vyšetření rozumění mluveného slova) - tympanometrie (vyšetření středního ucha, lícního nervu a částečně i mozkového kmene) - testování funkce sluchadel již nošených - drobné opravy sluchadel - ...

Centrum korektivní a estetické dermatologie: - lékařský chemické peeling - laserové gelové masky - led světelná terapie - oxygenoterapie - vacupress.

Zubní laboratořzhotovení - keramické a metalokeramické korunky a můstky - skelety - teleskopy - snímací náhrady - nosiče na bělení zubů

Dopravní zdravotní služba, provozování nestátního zdravotnického zařízení (doprava raněných, nemocných a rodiček) do a ze zdravotních zařízení po celé ČR a Evropy.

Praktický lékař pro dospělé.