Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Komplexní lesnické práce: - pěstební činnost - těžba a přibližování dřeva, dříví - správa lesa, lesů - lesní hospodářství - myslivost.

Dvořákovy stromky. Prodej: - ovocné - okrasné dřeviny - vánoční stromky - smrky, jedle, borovice - živé ploty. Prodáváme i v Hulíně Zahradnické práce: - výsadba stromů a živých plotů, úpravy zahrad.

Společnost AGROSEED TRADE s.r.o. se zabývá distribucí kvalitních zemědělských komodit a proteinových krmiv. Produkty jsou určeny pro výrobce krmných směsí, chovatele zvířat a také pro odvětví potravinářské.

Helena Košuličová provozuje chovatelskou stanici se psy plemene: Labrador Retriever Blazing Diamond

Maloobchod, prodej: -zemědělské potřeby.

Zemědělství: -pěstování brambor, obilí, řepky a máku -chov kachen, skotu a výroba mléka.

Zpracování, prodej: -dřevní hmota (kulatina). Služby: -správa lesního hospodářství.

Jste-li milovníkem rybářství, pak jste na správném místě. Místní organizace Hřebeč je součástí Českého rybářského svazu, který se zabývá chovem, zušlechťováním, ochranou a lovem ryb a dalších vodních organismů. Naše organizace se také stará o akvakulturu, přírodu, vodu a životní prostředí. Chceme šířit povědomí o rybářství a přírodě mezi ...

Slepičář.cz je firma, která se zabývá prodejem živé drůbeže, krmiv a doplňků pro chovatele. Nabízí široký sortiment slepic, kachen, hus, krůt a dalších druhů hrabavé drůbeže. Zákazníci si mohou vybrat mezi mladými kuřaty nebo zkušenými nosnicemi, které snášejí vysoký počet vajec. Slepičář.cz také prodává kvalitní krmivo, vitamíny, očkovací látky a ...

Kovovýroba, výroba: -zámečnická, zámečnictví, zámečník -nosníky, valníky, ocelové kontejnery, podhledové rošty, halové objekty, mezistropy, atypické konstrukce -nástroje. Stavební činnost, práce: -bytové, občanské stavby, domy. Práce: -obkladačské -pokrývačské -demoliční -štukatérství, omítky, fasády -kamenické ...

Služby: -těžba dřeva -zpracování dřeva -lesní hospodářství.

Výroba, služby: -zpracování dřeva -provoz pily -stavební řezivo, dřevěné obaly a palety.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -okrasné keře -jehličnany -ovocné stromky -trvalky.

Zemědělství: -živočišná výroba -chov skotu, dojnic.

Výroba: -rostliná a živočišná výroba.

Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba. Opravy zemědělských strojů.

Zpracování a prodej palivového dřeva nejen v okrese Pelhřimov. Nabídka tvrdého i měkkého palivového dřeva. Rozvoz dřeva po celém kraji Vysočina.

Hlavní činností našeho zemědělského družstva je rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou. Specializujeme se na pěstování obilovin, zejména ječmene, pšenice, potravinářského žita, ovsa a brambor. Živočišná výroba nabízí vepřový i hovězí dobytek včetně produkce mléka. K našim dalším činnostem patří truhlářská a tesařská výroba. Vyrábíme a ...

Zemědělství: -pěstování obilí -rostlinná i živočišná výroba -terénní úpravy zahrad, parků, sadů.

Výkup, těžba, prodej: - dřevo - lesy, lesní pozemky. Výroba, pořez: - kulatina. Výkup, prodej. - osobní automobily.

Zahradnictví, květinářství. E-shop, maloobchod, prodej: - rozvoz květin, kytic do domu, donáška květin do domu - řezané, hrnkové květiny, sazenice - okrasné a ovocné stromy, keře - sazenice, semena, cibuloviny - hnojiva.

Pořádání jezdeckých kurzů, možnosti ustájení vlastních koní.