Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná -ovocnářství.

Bramborárna. Pěstování: -brambory. Chov skotu.

Odchov a prodej: -kuřata a kuřice -krůty. Výkrm a prodej: -brojlerová drůbež.

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -živočišná výroba -chov skotu -chov prasat.

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -živočišná výroba -zemní práce -opravy zemědělských strojů.

Zemědělská výroba: -rostlinná výroba -pícniny, kukuřice -živočišná výroba -skot, prasata.

Služby: -rostlinná výroba -řepka, oves bezpluchý, potravinářská pšenice, ječmen ozimý -živočišná výroba -porodna prasnic, prodej selat -výroba mléka -nákladní silniční motorová doprava Výroba, prodej: -přírodní hnojivo ZAHRADNÍČEK -organické přírodní hnojivo.

Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Jízdárna, stáje: -vyjížďky na koních do volné přírody s průvodcem -100 Kč za hodinu a koně -vícedenní putování s ubytováním -tábory s koňmi -ustájení a přeprava koní.

Zemědělství: -živočišná výroba -chov prasat -rostlinná výroba -obiloviny -pšenice, ječmen, řepka.

Penzion: -ubytování ve dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a TV -restaurace -jezdecká stáj -vhodné pro školení a oslavy.

Farma. Zemědělská výroba: -živočišná.

Výroba: -rostlinná prvovýroba -živočišná -vepři, skot.

Služby: -Rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou (smíšené hospodářství) -Činnosti v rostlinné a živočišné výrobě kromě veterinárních činností; terénní úprava zahrad, parků, sadů a zelených ploch -Výroba a opravy ostatních zemědělských a lesnických strojů -Výroba a opravy jiných účelových strojů j. n. ...

Zemědělství. Výroba: -zemědělská.

Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Služby: -autodoprava -zemní práce -demoliční práce. RANČ PATRIOT, Plástovice 61: -ustájení koní - 15 stání s paddockem -jezdecká hala -ýcvik a trénink koní a jezdců Western, drezura, parkúr -pronájem jezdecké haly -projížďky kočárem -veterinární péče.

Prodej, výroba: -vepřové maso, selata -chovné kuřice, slepice -vejce -organická hnojiva.