Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Zemědělská farma. Živočišná výroba, chov: - ušlechtilé kozy plemene bílá krátkosrstá - dojený skot. Prodej: - jateční kůzlata - mléko a mléčné výrobky (kozí, kravské).

Výroba, prodej: - jezdecké potřeby - sedla - podbřišníky - chrániče Sportovní stáj.

Farma Váhala - živočišná výroba - chov prasat.

Služby - výcvik a chov psů - psí hotel, hlídání psů.

Činnost - chov koní - podkovářství - prodej pomůcek pro podkováře a chovatele koní.

Stáj: - venkovní písková jízdárna - kruhovka - výběhy - velká pastvina s terénními skoky - 20 koní - 11 boxů - chov koní český teplokrevník a Halfing - vyjížďky do terénu - výuky jízdy na koni - parkurové hobby závody i akce pro děti - možnost pronájmu arálu.

Jezdecký areál: - pořádání jezdeckých závodů - pořádání veřejných jezdeckých tréninků - pořádání jezdeckých soustředění - pronájem jezdeckých ploch a haly - pronájem areálu k společenským, kulturním a sportovním akcím.

Montáž a oprava: - žaluzie - těsnění oken a dveří. - seřízení plastových oken s opravou - údržba bytů a rod domů Chov: - ovce. Prodej: - vlněné přikrývky (přikrývky z ovčí vlny) - jehněčí maso Práce: - práce s údržbou ohrad - údržba a stavby pro chovatele - pomoc při sezoních pracích

Chov ovcí a koz Chov skotu plemene Galloway Podpůrné činnosti pro živočišnou výrobu Sladkovodní akvakultura

Chovatelská stanice: - psi, psů (pouze francouzský buldoček).

Farma skotu bez tržní produkce mléka, služby pro zemědělství.

-Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Velkoobchod a maloobchod Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Appaloosa Horse Ranch. Chov: - koní, koně

Ekololocky hospodařící zemědělská farma. Chov krav, skotu, koní.

Ekologická farma. Chov zvířata: -koně -ovce -prodej jehňat: jateční, na výpas. Zemědělská výroba, obhospodařujeme cca 200 hektarů. Pěstování: -obiloviny: pohanka, špalda (osivo) -pícniny -luskovinoobilní směsky (na zrno, v senážních balíkách) -pohanka -špalda.

Rybářská bašta. Celoroční rybolov. Pořádání oslav a akcí. Sportovní centrum - fitness.

Chovatelská stanice: -pes Labradorský retrívr.