Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Zemědělské družstvo: - zemědělská výroba - výroba mléka - výroba mléčných výrobků - provádění prací zemními a zemědělskými stroji - silniční motorová doprava - opravy motorových vozidel - okrasné školky - autobusová přeprava.

Činnost: - chov holubů Prodej, e-shop: - potřeby pro holubáře

Jezdecký klub, dostihová stáj Nabízí: -jízdy na koni -svezení dětí na koni -občerstvení -pořádání společenských akcí -večery s živou hudbou -poradenská činnost v oblasti výživy a chovu koní -ustájení koní.

Chov ryb na oteplené vodě. Prodej okrasných ryb. Prodej krmiva pro ryby. Dodavatel pro zverimexy.

Zemědělská činnost. Rostlinná a živočišná výroba. Prodejna masa a uzenin: -Jeseník, Fučíkova 4: -tel.:584412137. Výroba, zpracování a odbyt zemědělské produkce. Eko zemědělství. Člen svazu PRO-BIO. Společnost ekologicky obhospodařuje asi 280 ha trvalých travních porostů, chov skotu bez tržní produkce mléka

Koňská farma Služby pro příznivce a milovníky koní: - ustájení koní - přeprava koní - výcvik jezdců, koní - pronájem parkuru.

Nákup a prodej jatečního dobytka.

Chov, odchov, prodej: - prasata, prasnice - selata.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Výroba, prodej: - med - medovina - včelí produkty. Chov včel.

Umělecké kovářství - kovovýroba Umělecká ruční řemesla Sedlářství

Farma - ustájení koní Psí škola Prodej - chovatelské potřeby

Chovatelská stanice - pes BULLMASTIF

Chovatelská stanice - VJP velký japonský pes

Rostlinná výroba Živočišná výroba

Nákladní doprava Terénní úprava zahrad, parků a zelených ploch Rostlinná výroba Prodej - jatečný dobytek