Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Stavební práce: - zednické práce - rekonstrukce - pokládka venkovních i vnitřních dlažeb - bourací práce - úklid po stavebních činnostech a rekonstrukcích. Údržba zahrad: - sečení trávníků - prořez stromů. Lesnické práce: - vysazování a údržba lesních školek - kácení a odvětvení stromů. Doprava: - převoz zboží - dovoz ...

Záchranná stanice a odchytová služba. Kompletní kynologické služby - výcvik psů.

Natěračské práce Kácení - stromy včetně prořezů větví Zasklívání - prosklené plochy - okna - podhledové panely Mytí - okna - fasády Výškové práce pomocí horolezecké techniky

Rodinná farma zabývající se chovem Romanovských ovcí, chovem koz a zpracováním mléka ve vlastní mlékárně.

Chovatelská stanice - Salix Alba - BRITSKÁ KRÁTKOSRSTÁ KOČKA

Chovatelská stanice - BERNSKÝ SALAŠNICKÝ PES - VELKÝ ŠVÝCARSKÝ SALAŠNICKÝ PES Prodej - krmiva BOSCH TIERNAHRUNG - podestýlka z hoblin PREMIUMSPAN PROFI a ALLSPAN

Zahradnické služby Zahry Vás jistě překvapí svojí přívětivou cennou a perfektní kvalitou odvedené práce. Zahradnické služby po celé České Republice.

Vojenské lesy a statky ČR, s. p. hospodaří na 126 000 hektarech lesní půdy, což představuje přibližně pět procent lesní půdy v České republice.

Povodí Vltavy, státní podnik, navazuje na nejlepší tradice a zkušenosti českého vodního hospodářství. Cílem je zlepšovat možnosti všestranného využívání povrchových a podzemních vod v celém hydrologickém povodí Vltavy tak, aby zůstalo významným místem zdravého životního prostředí a plnohodnotného života lidí.

E-shop: - bazénové příslušenství, chemie - akvaristika - fontány - jezírka, čerpadla - závlahy - krmivo pro ryby

E-shop - jezdecké potřeby - třmeny a šporny - jezdecké bičíky - rajtky - uzdečky - deky na koně.

Velkoobchod se zemědělskými komoditami - vývoz, dovoz: ječmen, pšenice, oves, ...

Činnost - lesnické práce - těžební činnost - výroba a prodejem energetické štěpky - výsadba stromků - obnova lesních pozemků.

Pěstování: - chmel, chmele. Provozovna Žatec: - U Odborů 787 - tel.: 415 711 712 Provozovna Hořesedly: - Hořesedly 153 - tel.: 777 738 580

Společnost BRELEX s.r.o. se specializuje na dodávky kompletního sortimentu chmelových produktů. https://www.brelex.cz/

Nákup, prodej, zpracování: - dřevo, dřeva Služby: - zprostředkování prodeje lesních pozemků - koupě lesních pozemků - nákup a prodej kulatiny: - těžba, přibližování a zpracování dřeva - odvoz dřeva - výroba řeziva a krovů

Velkoobchod - vajíčka, vejce, vajec - krmiva, krmení pro zvířata.

Výroba, distribuce, dodávka - krmivo pro domácí zvířata - suchá krmiva - konzervy - pamlsky.

Služby - návrhy a realizace zahrad - stavba okrasných a koupacíxch jezírek - údržba trávníků. Prodej - keře, stromy, jehličnany, dřeviny.

Skladování, prodej, nákladní autodoprava: -agrochemikálie -pesticidy -chemické přípravky na ochranu rostlin -mořidla na obilniny -obilniny, zrniny. Podnikání v oblasti nakládání s odpady. Prodej zemědělských komodit. Terénní poradenství, pořádání seminářů.