Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Jezdecká akademie. Služby: -výuka jízdy na koni. -ustájení koní.

Jsme velkoobchodní firma zabývající se dovozem a distribucí krmiv a potřeb pro psy, kočky, hlodavce, ptáky a rybičky. Nabízíme bohatý sortiment 3600 položek zboží zn. TRIXIE, ANIMONDA, CHICOPEE, GENESIS, ADVANCE, BREKKIES, SANAL, klece INTER-ZOO, konzervy PET, italské konzervy a paštiky MONGE, ASTOR, REX, MARCHIORO, MPS, GRANUM, AVICENTRA a mnoho ...

Firma Kopečný a Kučera vznikla v roce 2002 a začala se zabývat prováděním komplexních lesnických služeb. V roce 2007 jsme založili lesnickou firmu Vysočinská lesní s.r.o., která přebrala veškeré námi prováděné služby. Hlavní náplní naší lesnicko-dřevařské firmy je především práce v lesním hospodářství, kde provádíme veškeré služby s tímto spojené. ...

Těžiště činnosti: - šlechtění květin a zelenin - šlechtění, množení a obchod s ovocnými druhy a některými polními plodinami - produkce okrasných výpěstků. Velkou část produkce zabírá strojírenská výroba: - výroba ocelových konstrukcí - výroba skleníků - žárové zinkování.

Prodej: - zahradní rostliny - substráty a kůra - osiva - hnojiva a postřiky - keramické a plastové truhlíky a květináče. Realizace a úpravy zahrad.

Chovatelská stanice - NĚMECKÝ OVČÁK Hotel PRO psy

Zpracování a rozvoz: - brambory (loupané, vakuované, krouhané, vařené) - kořenová zelenina (loupaná, krouhaná). Sídlo firmy: - Lipník nad Bečvou, Mánesova 1382.

Společnost Acre.cz se zabývá pěstební a realizační činností parků, závlahy, jezírek, rostlin, zhotovení mlatové cesty a štětované cesty.

Chovatelská stanice - AMERICKÝ KOKRŠPANĚL vícebarevný

Akciová společnost Agropol je obchodní společnost s holdingovým uspořádáním zaujímající významné postavení na trhu zemědělských komodit.

E - shop - potřeby pro psy granule, pamlsky, kosmetika

Psí škola: -školka pro štěňátka -výcvik psa s majitelem -výcvik psa s ubytováním -výcvik psa u majitele -příprava na zkoušky -výcvik v obraně Náprava i velmi problémových zvířat .

škola pro psy - výcviky psů - AGILITY - psí psychoterapie - školka pro štěňátka - pořádání táborů se psy Ubytování, hotely pro zvířata.

Zahradnictví, květinářství, e-shop. Prodej: - hrnkových a řezaných květin - květináčů - keramických dekoračních obalů - zeminy - hnojiv.

NOVARTIS s.r.o. ANIMAL HEALTH Dezinsekční a deratizační výrobky společnosti Novartis v ČR prodává a distribuuje partnerská společnost DDD Servis – velkoobchod, maloobchod, prodej, zásilkový servis Zabýváme se výrobou granulovaných nástrah na hlodavce a prodejem dezinfekčních, desinsekčních a deratizačních přípravků, postřikovačů a ...

Nabídka technického poradenství v oblasti strojírenství, hutnictví a energetiky.

Chovatelská stanice - psi ROTTWEILER, CAVALIER KING CHARLES SPANIEL Prodej - chovatelské potřeby krmiva, hračky, pamlsky