Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Odchovna mastného skotu. Penzion u Bizona Prodejna potřeb pro chovatele

Zahradnictví Prodej keramiky, nářadí a sortimentu pro zahrádkáře, chalupáře a pěstitele. Nabídka vazeb svatebních a smutečních kytic.

Nákup a prodej - dřevo Těžba - dřevo Zalesňování

Pěstírna hub a velkoobchod s lesními plody. Nabídka: - čerstvé, sušené, mražené a konzervované houby. Čerstvé produkty: - čerstvé žampiony v několika jakostních třídách a balení - hlíva ustřičná - Shii take - nameko - hřibovité houby - liška obecná - borůvky - brusinky.

Chovatelská stanice Šarplaninských pasteveckých psů.

Služby: -poradenství v oblasti chovu prasat. -veterinární, léčebná činnost v chovech prasat. -znalecké posudky zdravotní stav, výživa, chov prasat. -školení pro odbornou veřejnost (chov prasat).

Prodej, dodávka, distribuce Kompletní servis spojený se zemědělskou produkcí. Dosušení produktů, uskladnění, chemická ochrana a možnost balení (pytlování, bagování). Obiloviny, olejniny, luskoviny, okopaniny, pícniny, krmné doplňky. Zemědělská produkce: -řepka olejná, slunečnice černá a žíhaná, mák -hořčice černá a bílá, len -pšenice ...

Zabýváme se nákupem, prodejem a vlastní výrobou. Sortiment - konzumní brambory, loupané brambory, loupaná zelenina, ovoce, zelenina, vejce, sterilovaná zelenina a kompoty. U loupaných výrobků se jedná převážně o vakuové balení s delší dobou trvanlivosti.

Prodej sušené zeleniny, ovoce a koncentrátů, zvířecích krmiv a bylinných odpuzovačů hmyzu.

Vyrábíme a prodáváme premixy krmných aditiv, vitaminominerální doplňky, krmiva, vitamínové koncentráty, veterinární přípravky a extrudovaná krmiva pro zvířata. Zooveterinární servis, optimalizace výživy, laboratorní služby. Maloobchodní prodejna.

Vývoz potravinářské a krmné pšenice, ječmene, řepky olejné, žita, ovsa, kukuřice a hrachu.

Provádíme chov masných plemen skotu.

Chovatelská stanice Valentinka pro čistokrevné jezevčíky.

Kompletní ůprava pejsků všech plemen .Stříhání, trimování, koupání, česání. Prodej chov.potřeb a psí kosmetiky. Kurzy stříhání. Čištění análních žlázek, zkrcování drápků. U nás můžete v příjemném prostředí posedět a být při úpravě Vašeho psího miláčka.