Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Zemědělská společnost - rostlinná a živočišná výroba.

Farma - pěstování a prodej zeleniny - pěstování brambor, cibule, česneku, okurek, rajčat, paprik, kapusty, květáku a další zeleniny.

Produkce, prodej: - kravské mléko - mléčný automat. Chov: - krávy.

Stáj, chov, výcvik - koně, koní Výcvik jezdců.

Rostlinná výroba: - pšenice potravinářská, krmná - ječmen krmný, proso, ječmen sladovnický i krmný, hořčice, kmín - množení osiv. Školkařská výroba: - výpěstky ovocných stromků, drobného ovoce a růží. Růže: - mnohokvěté - velkokvěté - pnoucí. Ovoce: - jabloně - hrušně - třešně - višně - slivoně - švestky - ...

Činnost - zahradnické a lesnické práce - práce a údržba na vodních tocích - zemní práce, demolice, terénní úpravy - sanace historických staveb, památkových objektů, sanace průmyslových staveb - malířské, natěračské a lakýrnické práce.

Chovatelská stanice: - německý boxer. Veterinární ordinace: - Bílina, Opletalova 22 - tel.: 736 113 119

Zahradní centrum, prodej: - květiny - stromky.

Ranč, služby: - chov koní plemene American Paint Horse a American Quarter Horse - ustájení koní - kurzy westernového ježdění

Výroba: -řezivo, dřevěné obaly a palety. Prodej: -dřevo, dřevařské výrobky-kulatina, palivo. Lesnická činnost: -těžba dřeva, pěstování lesa. Parkové a rekultivační úpravy. Činnost technických poradců v oblasti zemědělství a lesnictví.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -pokojové rostliny. -venkovní rostiny. -hnojiva. -řezané květiny. -jezírka a příslušenství. -zahradní nářadí. Služby: -aranžování květin. -svatební kytice. -květinové dekorace.

Pěstitel japonských topolů - prodej sadby japonský topol.

Autodoprava - nákladní doprava vnitrostátní, mezinárodní. Zemědělská výroba a služby - pěstování obilí, řepky, hořčice - poslizňové práce - nakládání sypkých hmot. Stěhování.

Nákup, prodej: - živý skot, dobytek

Nákup, prodej: - zemědělské komodity - jateční skot - zástavový dobytek - prasa - obilí, seno

Veterinární ordinace: - veterinář - zvěrolékař Chovatelská stanice: - knírači

Služby: - úklid lesů a zpracování lesního odpadu Prodej: - tuhá paliva - uhlí - štípané dřevo, dříví

Činnost: - rybářství - prodej živé sladkovodní ryby Prodej: - okrasné ryby do jezírek i akvárií

Sportovní stáj - výcvik jízdy na koních - vyjížďy do přírody - jezdecká školička - pronájem koní - ustájení.

Specializovaný velkoobchod, internetový prodej, eshop, e-shop: - tabákové výrobky - vybrané kuřivo: - cigarety - exkluzivní doutníky - tabáky - dýmkové, cigaretové, šňupací - elektronické cigarety a doplňky - kuřácké potřeby - zapalovače, dýmky, střihače, čističe - káva, čaj a doplňky - alkoholické nápoje - nealkoholické ...