Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Eko farma Výsluní - chov masných plemen skotu Herefor - výroba palivového dřeva - pilařská malovýroba - zemědělská činnost, traktorová doprava - služby při sklizni - vedení účetnictví.

Zemní práce - hloubené vykopávky jámy, rýhy, šachty - odkopávky a prokopávky - urovnání a hutnění terénu. Rekonstrukce, výstavba - rodinné a bytové domy - byty. Strojní obrábění kovů - frézování. - svářečské práce. Kovovýroba, zámečnické práce. Rostlinná výroba.

Pronájem - nebytové a skladové prostory. Chov, porážka, porcování, velkoobchod, maloobchod - drůbež - drůbež celá i porcovaná. Rostliná výroba. Lesnická činnost.

Kozí a ovčí farma - chov zvířat - výroba kozích sýrů.

Obchodní zastoupení produktů Pentakeep pro zemědělství a zahradnictví.

Velkosklad cibule. Velkoobchod: - prodej obalového materiálu P&M Nepomuk - prodej propan butanu - prodej uhlí. Zemědělská výroba: - prodej: - prasata - obiloviny - hořčice.

Zahradnictví: - provádění zahradních a parkových úprav - pěstování květin okrasných rostlin a dřevin - vazba věnců a kytic.

Činnost: - zemědělská, lesnická rekultivace - údržby zeleně - hydroosev - ořez stromů, rizikové kácení - pěstební činnost v lesích

Služby: -ekologická kozí farma Výroba, prodej: -mléčné výrobky

Výroba a prodej: - hrnkové rostliny - okrasné květiny - letničky

Práce: - údržba zeleně - výsadba zeleně - lesnictví - zalesňování

Výroba, aplikace: - komposty a rekultivační substráty

Pěstování a prodej: - veškeré ovocné stromky - rybíz - angrešt - vinná réva - skořápkoviny - růže - sezónní prodej jablek, meruněk, třešní i jiného ovoce

Naše služby: - těžba dřeva - prodej a výkup dřeva - prodej řezivo.

Export, import: - zemědělské komodity - chmel - slad - technické plodiny - rostlinné oleje - živočišné tuky

Prodej, skladování: -zemědělské komodity -pšenice -ječmen -kukuřice -řepka -hořčice

Farma, služby, ubytování: - penzion - jízda na koních - možnost pořádání škol v přírodě

Chovatelská stanice: - AMERICKÝ STAFORDŠÍRSKÝ TERIÉR - STAFORDŠÍRSKÝ BULTERIÉR

Prodej - rašelina - hnojiva - substráty, zemina - mulčovací kůra