Guest Port s.r.o.
Kavárna-Bar Lesanka


Cihelní 3/1332, Bruntál 792 01
Telefon: +420 554 712 003

Kavárna.
Bar.

IČ: 60777320
DIČ: CZ60777320
Okres: Bruntál
Stát: Česká republika
Právní forma: společnost s r. o.
Počet zaměstnanců: 6 - 25 zaměstnanců
Obrat: 3 mil. až 5 mil. Kč

Telefon:
+420 554 712 003
+420 554 712 003

Email:
guestport@seznam.cz

GPS: 49°59′4.88″ N, 17°27′32.94″ E

QR kód firmy Guest Port s.r.o. Kavárna-Bar Lesanka





Kontaktujte nás
captcha

Související články
Ubytování blízko Aqualand Moravia? Máme pro vás skvělý penzion pro rodiny s dětmi

Restaurace a penzion Praha s.r.o.

Ubytování blízko Aqualand Moravia? Máme pro vás skvělý penzion pro rodiny s dětmi

Toužíte po rodinné dovolené plné vodních radovánek a zábavy, ale zároveň hledáte klid a pohodlí? Pak už nehledejte dál! Penzion Praha v Dolních Dunajovicích Vám poskytne ideální kombinaci obojího. Nachází se jen pár kroků od Aqualandu Moravia, největšího aquaparku v České republice, kam se pohodlně dostanete i s kočárkem.


Víno, kolo a malebné Valtice: Ideální kombinace pro výlet!

Penzion a vinný sklep Moravský sommelier

Víno, kolo a malebné Valtice: Ideální kombinace pro výlet!

Pokud plánujete výlet na kole do Valtic a jste milovníkem vína, určitě si nenechte ujít návštěvu Penzionu a vinného sklepa Moravský Sommelier. Tento malebný penzion vám poskytne nejen pohodlné ubytování, ale také možnost ochutnat výborná moravská vína přímo z jejich sklepa. Ať už jste nováček nebo zkušený znalec vína, v Moravském Sommelieru si přijdete na své.


Ubytování ve Valticích pro milovníky vína s ochutnávkou ve vlastním sklípku

Penzion a vinný sklep Moravský sommelier

Ubytování ve Valticích pro milovníky vína s ochutnávkou ve vlastním sklípku

Pokud hledáte dokonalé místo pro odpočinek a objevování krás Jižní Moravy, penzion Moravský Sommelier ve Valticích je tou správnou volbou. Poskytuje nejen ubytování plného komfortu a pohodlí, ale také jedinečný zážitek spojený s víny a atmosférou historického vinného sklepa.


Betonová a granitová vejce pro inovativní zrání vína

Vinařství Petr Bíza

Betonová a granitová vejce pro inovativní zrání vína

Vína zrající v betonových a granitových vejcích představují fascinující spojení tradičních vinařských metod s moderními technologiemi. Vinařství Petr Bíza z Čejkovic se rozhodlo pro tuto unikátní cestu, a výsledky jsou nadmíru povzbuzující. Hibernal a Chardonnay zrají v betonových vejcích, zatímco Ryzlink rýnský našel svůj domov ve vejcích granitových.