Josef Milota


V Kopci 354, Příbor 742 58
Telefon: +420 604 426 760

Vinárna

IČ: 13016059
Okres: Nový Jičín
Stát: Česká republika
Právní forma: ostatní
Počet zaměstnanců: bez zaměstnanců
Obrat: 200 tis. až 500 tis. Kč
Kontaktní osoba: p. Milota Josef

Telefon:
+420 604 426 760
+420 556 725 773

Kontaktní osoby:
p. Milota Josef

GPS: 49°38′23.1″ N, 18°8′43.48″ E

QR kód firmy Josef Milota





Kontaktujte nás
captcha

Související články
Ubytování blízko Aqualand Moravia? Máme pro vás skvělý penzion pro rodiny s dětmi

Restaurace a penzion Praha s.r.o.

Ubytování blízko Aqualand Moravia? Máme pro vás skvělý penzion pro rodiny s dětmi

Toužíte po rodinné dovolené plné vodních radovánek a zábavy, ale zároveň hledáte klid a pohodlí? Pak už nehledejte dál! Penzion Praha v Dolních Dunajovicích Vám poskytne ideální kombinaci obojího. Nachází se jen pár kroků od Aqualandu Moravia, největšího aquaparku v České republice, kam se pohodlně dostanete i s kočárkem.


Víno, kolo a malebné Valtice: Ideální kombinace pro výlet!

Penzion a vinný sklep Moravský sommelier

Víno, kolo a malebné Valtice: Ideální kombinace pro výlet!

Pokud plánujete výlet na kole do Valtic a jste milovníkem vína, určitě si nenechte ujít návštěvu Penzionu a vinného sklepa Moravský Sommelier. Tento malebný penzion vám poskytne nejen pohodlné ubytování, ale také možnost ochutnat výborná moravská vína přímo z jejich sklepa. Ať už jste nováček nebo zkušený znalec vína, v Moravském Sommelieru si přijdete na své.


Ubytování ve Valticích pro milovníky vína s ochutnávkou ve vlastním sklípku

Penzion a vinný sklep Moravský sommelier

Ubytování ve Valticích pro milovníky vína s ochutnávkou ve vlastním sklípku

Pokud hledáte dokonalé místo pro odpočinek a objevování krás Jižní Moravy, penzion Moravský Sommelier ve Valticích je tou správnou volbou. Poskytuje nejen ubytování plného komfortu a pohodlí, ale také jedinečný zážitek spojený s víny a atmosférou historického vinného sklepa.


Betonová a granitová vejce pro inovativní zrání vína

Vinařství Petr Bíza

Betonová a granitová vejce pro inovativní zrání vína

Vína zrající v betonových a granitových vejcích představují fascinující spojení tradičních vinařských metod s moderními technologiemi. Vinařství Petr Bíza z Čejkovic se rozhodlo pro tuto unikátní cestu, a výsledky jsou nadmíru povzbuzující. Hibernal a Chardonnay zrají v betonových vejcích, zatímco Ryzlink rýnský našel svůj domov ve vejcích granitových.