Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Ubytování: - apartmán Služby: - rámování a paspartování obrazů - malování obrazů na zakázku

Penzion leží na úpatí hory Studenec v obci Studený – na okraji Českosaského Švýcarska. Nabízíme: - 50 lůžek - restaurace, bar, sál - sauna, tenis - venkovní bazén, dětské hřiště - psi povoleni - školy, školky, ozdravné pobyty mládeže - školení firem - zvýhodněné pobyty pro skupiny - zvýhodněné týdenní pobyty - ...

Penzion Kratochvíl s.r.o. poskytne ubytovaní na jižní Moravě ve vinařské obci Dolní Dunajovice s vyhlídkou na Pálavské vrchy, jen pár kilometrů od rakouských hranic v blízkosti města Mikulov. Ubytování na Pálavě: - 11 dvou- až čtyřlůžkových klimatizovaných pokojů a jeden 1 klimatizovaný apartmán se dvěma ložnicemi - posezení ve vinném ...

Petr Hušek, Dis. poskytuje ubytování v apartmánech s kuchyní nebo pokojích s vlastním sociálním zařízením a venkovní terasou a možností grilování.

Rodinný pension Růžák na okraji národního parku České Švýcarsko. Ubytování ve dvoulůžkových, třílůžkových pokojích a v rodinných apartmánech.

Dagmar Wasserbauerová poskytuje ubytování ve 2 apartmánech s vlastním sociálním zařízením, bazénem, garáží a terasou.

Hana Zichová poskytuje ubytování ve 2 dvoulůžkových pokojích, 1 čtyřlůžkovém s obývacím pokojem, kuchyní a koupelnou.

Jaroslav Hajátko poskytuje ubytování s kapacitou až 16 lůžek, prodává domácí produkty a poskytuje zemědělské služby.

rodinné vinařství a ubytování v penzionu

Penzion U Hrnčíře. Ubytování, pension. Kapacita: -dvoulůžkové pokoje s pohodlnými přistýlkami se sociálním zařízením, ledničkou, wifi připojení a trezor. Hrnčířská dílna. -výroba, prodej, distribuce dekorativní kameninová keramika.

Ubytování, Penzion U Zejdů, Hostim okres Znojmo Náš rodinný penzion se nachází na rozhraní Jihomoravského kraje a kraje Vysočina v obci Hostim nedaleko města Moravské Budějovice. V našem penzionu U Zejdů je možnost pořádání rodinných oslav, firemních akcí, svateb, sportovních soustředění.

P. B. MORAVA s.r.o. poskytuje ubytování v moderně zařízených třílůžkových pokojích Myslivecká prodejna: - prodej zbraní, střeliva, optiky, oblečení

Provozujeme restauraci s krbem a kapacitou 75 míst, z toho s 26 místy v boxech. Nabízíme pokrmy teplé i studené kuchyně. Možnost využití velkého sálu s kapacitou pro 90 osob k pořádání společenských či firemních akcí či posezení na zahrádce s obsluhou. Nabídka ubytování v jedno až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Možnost ...

Hana Hančíková poskytuje ubytování v penzionu v apartmánech pro 2 - 6 osob s možností několika venkovních aktivit.

Stravovací a ubytovací služby, konference, semináře, jazykové kurzy angličtiny, školy v přírodě. Ubytování rekreační středisko Dlouhý kapacita 150lůžek: -68lůžek 17čtyřlůžkových chatek společné WC** a sprchy -turistická ubytovna 24lůžek 3-4* lůžkové pokoje, WC** a sprchy na chodbě -učebny ideální pro skupiny. Konferenční ...

Dagmar Pohanková poskytuje ubytování v dvoulůžkovém, třílůžkovém a čtyřlůžkovém pokoji s vlastním sociálním zařízením.

Hostinec - teplé i studené jídla - ubytování v penzionu

Společnost PULZ Invest s.r.o. poskytuje ubytování v rekreačním komplexu Losinka. Provozuje autokemp s chatkami a místy pro stany, turistické chatkym, penzion s apartmány. V areálu je i restaurace.

Velké Bílovice, Břeclavsko, Jižní Morava. Ubytování, penzion, pension: -celoroční ubytování -rekreace, dovolená, služební cesta -celkem 3 pokoje, celková kapacita 10 osob + 2x přistýlka -1x 2 lůžka + 2 přistýlky -2x 4 lůžka -každý pokoj 4 postele (1 letiště a 2 samostatná lůžka), sociální zařízení, společenská místnost, jídelna, ...