Skladování zásob a jejich expedice musí být vždy v rukou zkušených odborníků. Logistiku, expedici i příjem zboží mohou zrealizovat externí firmy, stejně jako přepravu standardních i nadměrných nákladů. Kamionová, železniční či jiná přeprava je tu pro vás.

METRANS, a.s.
METRANS, a.s. - přeprava zboží na druhou stranu světa! "Spojujeme hlavní námořní nákladní uzly, jako jsou přístavy v Severním moři a na Jadranu, nebo širokorozchodné železniční uzly s vnitrozemskou Evropou. Všech 17 intermodálních terminálů tvoří páteř našeho intermodálního systému METRANSU ve střední a východní Evropě, která uspokojuje ...
METRANS, a.s.
Autodoprava: -mezinárodní nákladní dopravy a spedice -možnost celovozových zásilek a sběrných služeb -přeprava zásilek do všech zemí Evropy i mimoevropských států -zásobování -nákladní autodoprava.

Revizní služby a služby spojené s kontrolou kvality. Kontrola povrchu dílů. Kontrola funkce výrobků. Výstupní kontrola. Logistické služby. Třídící práce. Montáž, kompletace součástí. Přeměření dílů.

Doprava - logistika -spedice - silniční, letecká, námořní, železniční přeprava - přepravy vozidel po vlastní ose - skladování a veškeré operace spojené se skladováním - mezinárodní zasilatelství - on-line sledování vozidel a zboží - noční rozvozy zboží - veškeré zasilatelské služby - optimalizace logistických procesů - celní služby, ...

Vstřikování - výroba vstřikovacích forem - vývoj a výroba plastových výrobků - nástřik výrobků. Logistika, přeprava zboží - kamionová doprava - železniční, letecká a lodní doprava.

Služby: - mezinárodní kamionová doprava - logistika

Dlouhodobé i krátkodobé skladování - kompletace a třídění zásilek - překládky kamionů, kontejnerů Přeprava - kusové a celovozové zásilky Zajištění - logistika Nákladní autodoprava - mezinárodní a vnitrostátní.

Doprava: - spediční činnost - mezinárodní - vnitrostátní - letecká - námořní - kamiónová - sběrná služba - těžká doprava.

Přeprava, služby: - kusové zásilky, - paletové zásilky, - letecká, - námořní, - skladování, - outsourcing logistiky, - celní zastoupení, - logistika.

Mezinárodní spedice a logistika. Celoevropská nákladní doprava. Vnitrostátní expedice kusových nákladů. Letecké zásilky. Námořní zásilky.

Přepravní a logistická společnost: -přeprava kusové a paletové zásilky -letecká a námořní přeprava -skladování -outsourcing logistiky -celní zastoupení.

Spedice, doprava, logistika: - kusové a sběrné zásilky - letecké a námořní zásilky - celní služby - komplexní logistické projekty.

Jako logistická divize máme na starosti toky materiálu a zboží v rámci všech korporátních procesů a zároveň zajišťujeme logistická procesy třetím stranám.

Doprava: -nákladní -mezinárodní -vnitrostátní -nadrozměrná. Spedice: -tuzemsko -zahraničí -vytěžování. Stěhovací služba: -veškerá (byty, kanceláře, firmy) -speciální (archivy, stroje, technologie, piana, trezory, kopírky a jiná těžká břemena, umělecké předměty, výstavy včetně instalací, balení) -mezinárodní ...

Služby: -logistika -skladování -kompletování -balení

Silniční nákladní doprava: -mezinárodní -vnitrostátní. Dopravní a logistické služby.

Služby: -logistika -vnitrostátní a mezinárodní přeprava -lodní doprava -skladování -celní deklarace

Vnitrostátní a mezinárodní doprava, spedice a přeprava - cisterny, autocisterny, nákladní doprava. Převážíme horké asfalty, těžké topné oleje, potraviny, chemie. Zajišťujeme také mytí cisteren. Zajišťujeme cisternové přepravy v rámci EU i mimo. - přeprava potravin - přeprava chemikálií - přeprava asfaltu - přeprava pohonných hmot

Služby: - nákladní doprava vnitrostátní i mezinárodní - logistika - zásilková služba - skladování - oprava, servis nákladní vozy - myčka

Autodoprava: -kamionová -mezinárodní a vnitrostátní -nákladní -přeprava zboží. Autopark: - tahače MAN - tahače VOLVO - návěsy Dispečer: -mezinárodní kamionová doprava -Ladislav Habán tel.:602729979 -Zdeněk Štěpánek tel.:602539458 -mezinárodní a vnitrostátní doprava -Milan Kavlík tel. 602584373 ...

DB Schenker je jedním z předních světových poskytovatelů integrované logistiky a globálních spedičních služeb po železnici. Pobočka Děčín.

DB Schenker je jedním z předních světových poskytovatelů integrované logistiky a globálních spedičních služeb po železnici. Pobočka Pelhřimov.

DB Schenker je jedním z předních světových poskytovatelů integrované logistiky a globálních spedičních služeb po železnici. Pobočka Brno.

DB Schenker je jedním z předních světových poskytovatelů integrované logistiky a globálních spedičních služeb po železnici. Pobočka Liberec.

DB Schenker je jedním z předních světových poskytovatelů integrované logistiky a globálních spedičních služeb po železnici. Pobočka Mladá Boleslav.