Skladování zásob a jejich expedice musí být vždy v rukou zkušených odborníků. Logistiku, expedici i příjem zboží mohou zrealizovat externí firmy, stejně jako přepravu standardních i nadměrných nákladů. Kamionová, železniční či jiná přeprava je tu pro vás.

METRANS, a.s.
METRANS, a.s. - přeprava zboží na druhou stranu světa! "Spojujeme hlavní námořní nákladní uzly, jako jsou přístavy v Severním moři a na Jadranu, nebo širokorozchodné železniční uzly s vnitrozemskou Evropou. Všech 17 intermodálních terminálů tvoří páteř našeho intermodálního systému METRANSU ve střední a východní Evropě, která uspokojuje ...
METRANS, a.s.
Evropská pozemní přeprava. Letecká přeprava. Námořní přeprava. Přeprava lodí. Letecká přeprava Námořní přeprava Přeprava lodí Integrovaná logistika.

Logistické služby. Skladování. Velkoobchod, prodej: - sortiment papírenského zboží pro kanceláře, obchody, školy i domovy. Výkup a prodej papíru. Zpracování remitendy.

Logistika - nákladní doprava chladírenské a mrazírenské vozy, plachtové návěsy, speciální režim ADR

Prodej - pneumatiky Pneuservis Přeprava - balíky - kusové zásilky (sběrná služba) Letecká přeprava Provoz - autodoprava - vozy IVECO, MAN a MERCEDES-BENZ

Logistické audity, logistický outsourcing.

Činnost: - přeprava loděmi a kontejnery - kusová námořní doprava - import/export - letecká přeprava - kamionová přeprava - skladování - celní sklad, národní sklad - kompletní celní služby - příjem a kontrola zboží.

Doprava a přeprava zboží, skladování zboží s možným následným rozvozem, stěhování, půjčovna vozidel, opravárenská činnost.

Doprava a spedice: -mezinárodní a vnitrostátní přeprava -přeprava osobních a lehkých užitkových vozidel..

Skupina Verve Invest, a.s. byla založena v roce 1989 a v dnešní době zahrnuje celou škálu činností, zaměřených na dopravu, služby motoristům a vydavatelskou činnost. Od roku 2000 splňuje naše společnost Evropské kvalitativní normy ISO 9001.

Prodáváme krmiva, průmyslová hnojiva, pesticidy a prostředky na ochranu rostlin. Provádíme výživu rostlin průmyslovými hnojivy, půdní rozbory, sklizňové práce. Nabízíme skladové a logistické služby, pronájem skladových ploch.

Zasilatelství, středisko přepravního systému CS EXPRES a.s.: - expresní přeprava zásilek - přeprava zboží ADR - přeprava do a ze zahraničí - celní služby - spediční služby - logistické služby - skladování - třídění - sdružování zásilek - distribuční činnost dle požadavků.

Poradenské služby v dopravě a logistice. Poradenství v oblasti přepravy: - po silnici - nebezpečné věci dle předpisu ADR - po železnici dle předpisu RID - po moři - nebezpečné věci dle předpisu IMDG Code. Bezpečnostní poradce ADR/RID. Provozování: - dráhy (vlečky), drážní doprava. Sídlo společnosti: - Vrchlického 772, Bohumín - Nový ...

Skladování, Logistika, Vývoj - elektronická zařízení.

Firma je nositelem certifikátu jakosti dle normy ČSN EN ISO 9001:2000 Autodoprava, spedice, logistika: - tuzemská i mezinárodní nákladní doprava dle úmluvy CMR - zajištění kompletních služeb v automobilové dopravě - skladování - zajištění celních formalit - k dispozici jsou vozidla vybavena pro přepravu nebezpečných nákladů (ADR) - ...

Potřebujete přepravit náklad, uskladnit zboží, výrobní č skladové prostory? Obraťte se na nás, firmu Spedice Kudrová. Působíme v oblasti vytěžování nákladních vozidel a zasílatelství již mnoho let. Nabízíme k využití pro potřeby expedice výrobků kapacitu dopravních prostředků, jimiž v rámci svých aktivit disponujeme na celém území EVROPY. Máme ...

Společnost GATE LOGISTICS s.r.o., působící na trhu logistických služeb od roku 2009, byla založena jako reakce na poptávku po logistických službách v západní a střední Evropě. Co nabízíme? Poskytujeme komplexní logistické služby v mezinárodní kamionové dopravě. I přes své relativně krátké působení na trhu můžeme nabídnout zázemí stabilní ...

Nabídka služeb: - logistické služby, kontraktní logistika - skladování - převzetí výrobních procesů - spediční služby, spedice - doprava - pozemní, letecká, namořní - celní odbavení.

Nabídka služeb: - logistické služby, kontraktní logistika - skladování - převzetí výrobních procesů - spediční služby, spedice - doprava - pozemní, letecká, namořní - celní odbavení.

Činnost: - logistika - přeprava potravin - mezinárodní kamionová doprava. - ekologie.

Logistické služby se specializací na skladování, balení, kompletaci a tvorbu etiket.

Celní deklarace. Cestovní kancelář.