Nevíte si rady s koupí nemovitosti? Odborně pomoci vám mohou realitní makléři, kteří vám dokážou zprostředkovat koupi domu, bytu, komerčních prostor (haly, sklady, výrobní prostory, kanceláře) nebo pozemku (stavební parcely, zahrady, lesy, parky, louky).

Realitní kancelář. Správa budov, obchod, developerská činnost.

Realitní kancelář, činnost, reality. Kompletní služby v oboru realit již od roku 1994. Výměny bytů. Zprostředkování prodej, pronájem, koupě, bytů, byty, rodinné domy, dům, RD, pozemků, pozemek, rekreační chaty a komerční objekty. Zajištění sepsání kupní a darovací smlouvy, znalecké posudky, daňové přiznání a vyřízení úvěrů.

Finanční poradenství Realitní činnost Výškové práce Angličtina - překlady - tlumočení Němčina - překlady - tlumočení

Realitní činnost(realitka). Prodej: -byty -nemovitosti -pozemky. Zprostředkování nemovitostí. Nákup: -byty -nemovitosti -pozemky.

Autobusová doprava - vnitrostátní i mezinárodní. Zajištujeme dopravu pro cestovní kanceláře, obchodní a kulturní organizace, školy, sportovní kluby i individuální skupiny po České republice i do zahraničí, na základě objednávky.

Realitní kancelář, realitní činnost. Prodej, koupě, pronájmem nemovitostí v Břeclavi a okolí. Můžeme Vám nabídnout rodinné domy, byty, pozemky, komerční objekty, ale i jiné reality. Zajištění odhadu nemovitosti pro potřeby finančního úřadu, vklad na katastr nemovitostí, kupní i ostatní smlouvy, vše platíme za vás.Vy jako prodávající nám ...

Herna, kasino, sázková kancelář. od 20.02.2015 do 19.02.2025

Nákup, prodej, pronájem: -byty, nemovitosti, pozemky. Služby: -možnost on-line zadávání poptávky nabídky objektů k pronájmu i prodeji -objednávky prohlídek objektů. Více než 50 vývěsek po Jihočeském kraji.

přerušení: od: 9.4.2014 Realitní činnost.

přerušení: od: 22.7.2009 Prodej, pronájem a výkup všech běžných typů nemovitostí: -domy, byty, pozemky, chaty, garáže, kanceláře a nebytové prostory nejen na prodej, ale i k pronájmu. Nemovitosti-Na-Prodej.EU -nabizí kompletní realitní, finanční a právní servis a také výkup nemovitosti do 24 hodin. Služby: -znalost bankovních ...

Služby: -pronájem a půjčování věcí movitých -zprostředkování služeb -činnost poradců podnikatelská, finanční, organizační, ekonomická -realitní činnost -provádění veřejných dražeb -služby soukromých detektivů -provádění drobných dražeb movitých věcí podle zákona o veřejných dražbách -poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany ...

Realitní kancelář: -kompletní realitní činností -nemovitosti Prodej, koupě, pronájem: -rodinné domy, dům -byty, chaty, chalupy -komerční objekty a pozemky. Dále provádíme výkup nemovitostí a zajistíme finance - hypotéky a úvěry.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí atd.

Poradenství v katastru nemovitostí. Geodetické práce.

Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej: -byty, bytů, rodinné domy, rekreační objekty, pozemky, komerční objekty, nebytové prostory.