FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Maloobchod, prodej, montáž, oprava, servis, revize: - tepelná čerpadla - klimatizace, vzduchotechnika - topné systémy - osvětlení - elektroinstalace - zabezpečení objektů. Program Zelená úsporám.

Výroba: - vzduchotechnika pro energetiku, teplárny, zinkovny - kruhové, hranaté potrubí, rovné potrubí, odbočky, kolena, kužely, přechody, uzavírací klapy, kompenzátory - tlakové nádoby - tlakové nádrže - výroba, opravy kontejnerů ACTS, ISO - tlumiče hluku - ocelové konstrukce - vibrační třídiče - bezpečnostní předávací ...

Nabídka komponentů pro chlazení, klimatizace a autoklimatizace. Poskytování kompletních služeb v oblasti autoklimatizací-prodej, montáž, instalace.

Internetový obchod a kamenná prodejna s antidekubitními, latexovými, pěnovými, antibakteriálními matracemi.

Internetový obchod a kamenná prodejna s antidekubitními, latexovými, pěnovými, antibakteriálními matracemi.

Truhlářství Roman Tichý z Ostravy se zabývá výrobou a montáží nábytku, vnitřních i vnějších dveří, schodů a zábradlí z masivu. Vyrábíme a renovujeme např. kuchyňské linky.  Součástí našich služeb je také pokládka plovoucích podlah. Naše služby: - výroba a montáž veškerého nábytku - interiéry kanceláří a restaurací - výroba venkovních dveří ...

Stolařství, truhlářství. Oprava, renovace: - starožitný nábytek, selský nábytek. Výroba, dodávka, montáž: - atypické interiéry pro restaurace, hotely, obchody - nábytek - repliky starožitného nábytku.

Výroba: - dřevěné dveře, okna, zárubně - kancelářský, zahradní nábytek - schodiště - kuchyňské linky - vestavěné skříně. Stavební činnost, výstavba, rekonstrukce: - zahradní domky, altány, pergoly a terasy.

Prodej: - nábytek pro dům a zahradu: - kuchyně - obývací stěny - křesla - jídelní židle - stoly - nábytek z masivu - koupelnový nábytek - zahradní nábytek.

Internetový obchod se šitými výrobky a přírodní kosmetikou. prodej pohankových polštářků, přírodních a peelingových mýdel, tuhých přírodních šampońů.

Služby: - úklidové práce - údržba zeleně - malířské a natěračské práce - výškové práce - výměna kuchyňské linky - rekonstrukce koupelen - deratizace

Dodávka, montáž, instalace a servis klimatizací, vzduchové techniky, tepelná čerpadla

Pobočka. Výroba, montáž, prodej: - bezpečnostní dveře, zárubně a mříže - bezpečnostní a protisluneční fólie, autofólie - privátní a antigraffiti fólie - elekronické zabezpečovací systémy (EZS, kamerové systémy).

Nabídka led osvětlení do kanceláří, výrobních, skladovacích prostor a osvětlení venkovních prostor. Možnost zapůjčení svítidel na vyzkoušení. Vypracování simulace v programu Dialux.

Stolařství, truhlářství. Výroba: - kancelářský nábytek - kancelářské čalouněné židle INFO. Řemeslnické práce: - stolařské práce.

Výroba, prodej, e-shop: - elektrická pečící mísa REMOSKA.

Pobočka. Prodej, velkoobchod: - elektro - svítidla, světelné zdroje, osvětlení.

Prodej, e-shop: - pletivo - ploty - oplocení - brány, branky - okrasná pletiva.

Zajišťuje komplexní služby v oborech chlazení a klimatizace, včetně s tím souvisejících elektroinstalačních a vodoinstalatérských prací. Veškeré zakázky provádíme tzv. na klíč. Zákazníkovi doporučíme a provádíme pravidelný servis a preventivní prohlídky. Servis včetně zásahu do 24 hodin od nahlášení poruchy. V oblasti chlazení vám ...

Velkoobchod, prodej, e-shop: - nábytek - bytové dopňky - kancelářský nábytek - obývací stěny.

Činnost: - zakázková výroba nábytku

Řemesla: -truhlářství Výroba: -veškerý nábytek na míru -interiérové dveře -okna -interiérové schody

Výroba: -kachlová kamna Stavba, výstavba, realizace: -rodinné domy -bytová výstavba -nebytová výstavba -rekonstrukce

Firma Martin Balonek se již od roku 1991 zaměřuje především na výrobu a montáž dřevěných schodišť. V rámci naší činnosti nabízíme veškeré služby včetně zaměření a vypracování návrhu. Současně se zabýváme také zakázkovou výrobou a montáží dřevěných výrobků jako jsou dveře, okna, vestavěné skříně, kuchyňské linky a obklady stěn i stropů. Vyrábíme ...

Prodej, návrh, realizace: - kuchyně - stoly, židle, kuchyňské linky, madla, úchyty, příslušenství, doplňky.