FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Výroba: - interiérový nábytek - stoly, židle, skříňky - kuchyňské linky na míru - vestavěné skříně - vestavěné spotřebiče. - stoly a nábytek z lávovým kamenem z Itálie od firmy Domiziani Zpracování od projektu v PC pro montáž samotné kuchyně.

Dodávka, prodej - barvy, nátěrové hmoty, míchání barev - nábytkové kování. Výroba nábytku.

Přímý dovoz, vývoz, prodej: - ruční papíry morušové, banánové a bavlněné v širokém sortimentu barev a dezénů - ručně vyšívaný bytový textil – prostírání a ubrusy z bavlny a lnu - přání a oznámení z ručního papíru - papírové květy z ručního papíru - dárkové tašky z ručních papírů.

Výroba a prodej LED osvětlení, LED pásky, LED profily, svítidla, příslušenství

Činnost: - návrhy, dodávky a realizace montáží klimatizací, tepelných čerpadel, vzduchotechniky a odvlhčovačů do rodinných domů, bytů a kanceláří

Dovážíme PVC fólie a lamelové clony pro chladící boxy, dodávky i kamiónové návěsy včetně kotvících profilů a pojezdů, vše výroba´USA, UK, Japonsko, EU! Vyrábíme lamelové clony (protiprůvanové) pro dveřní průchody, půjezdů do skladovacích hal a jako předělení prostoru. Dodávné PVC fólie : tloušťka 0, 3-12mm, šířka 100-2200mm, mrazuvzdorné, ...

Dodávka a montáž: - napínané podhledy - stropní kazety - průsvitné folie. Podhledy DPS® jsou vhodné do bazénů, saun, pokojů, kanceláří. Vyroba: - designová svítidla - světelné panely s potiskem - velkoplošné osvětlení.

Výroba: - plastové, dřevěné a hliníkové okna, dveře - hliníkové protipožární dveře a stěny - vstupní portály - parapety vnitřní a venkovní. - žaluzie a síta Montáže a zednické práce.

Prodej: 1. drogerie, papír, barvy laky. 2. železářství, domácí potřeby, hračky. 3. obuv, spodní prádlo - máme tři kamenné obchody s českým zbožím na jedné adrese.

Výroba: - kachle a kachlová kamna - keramika, tradiční akumulační kamna, krby, kachlové sporáky, teplovodní výměníky.

Vybavení kanceláří. Prodej: - regály - skladové vybavení - manipulační technika - vozíky - balící stroje.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - mobily, telefony - elektrospotřebiče - pračky, ledničky, myčky - počítače, notebooky - televize - vysavače - kuchyňské spotřebiče.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - mobily, telefony - elektrospotřebiče - pračky, ledničky, myčky - počítače, notebooky - televize - vysavače - kuchyňské spotřebiče.

Kuchyňské studio Ostrava. Výroba, prodej, maloobchod, montáž: - kuchyňské linky, vestavěné skříně - kancelář, obývací stěny - dětské pokoje, školní nábytek. Doprava.

Firma KIRK byla založena v roce 1991. Návrh, výroba, dodávka, montáž, oprava, servis: - automatické posuvné dveře - vrata - průmyslová, garážová - hliníkové stěny, okna, dveře - brány - závory - mříže - roletová vrata. Jsme přímý výrobce a dovozce. Servis provádíme do 24 hodin. Poskytujeme záruku až 60 měsíců.

Služby: - vodoinstalace - topenář - montáž a servis klimatizací - rekonstrukce koupelen a bytových jader - rekonstrukce domů a bytů

Činnost: - rekonstrukce bytů i nebytových prostor - zateplování - půdní vestavby - instalace a opravy plotů - montáž a opravy gabionů - dlažební práce

Služby: - pořádání firemních a společenských akcí, koncertů - zastupování umělců - catering - kompletní ozvučení a osvětlení koncertů, kulturních produkcí, meetingů - reklamní činnost

Prodej: - čalounický materiál (čalounické a sedlářské potřeby) - zdravotní matrace - rošty - lamelové, laťkové - postele - buk, borovice - polštáře a přikrývky, antialergické - prostěradla, froté, bavlna - nepropustné chrániče matrací - povlečení - ručníky, osušky - koupelnové soupravy - molitany do výšky 20cm - technické tkaniny - ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektro - elektroinstalační, vodoinstalační a topenářský materiál - svítidla. Montáž, opravy, údržba, servis: - elektroinstalace - hromosvody - výroba rozvaděčů - elektrické topné systémy. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Chladící a klimatizační technika, zajistíme návrh, prodej i montáž: - boxy, chladírny, mrazírny - klimatizace - tepelná čerpadla - přepravní chlazení - výrobníky ledu - vybavení prodejen.

Montáž, servis, prodej, dodávka: - stínící technika - plastová okna - sekční garážová vrata - rolovací garážová vrata - průmyslová vrata - automatické pohony pro vrata, brány, závory - brány - samonosné, kolejnicové, křídlové - rychlonavíjecí vrata - protiprůvanové pásové clony - těsnicí límce.

Internetový prodej, e-shop: - plastové, dřevěné a pletivové ploty -terasové dlaždice, terasová prkna -hranoly -příslušenství -zahradní nábytek.